Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουβέντους: Επίσημη η επιστροφή Αλέγκρι

Γιουβέντους: Επίσημη η επιστροφή Αλέγκρι

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
28/5/2021 16:32
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής της Γιουβέντους επιστρέφοντας στη «Γηραιά Κυρία» έπειτα από δύο χρόνια.

Ο 53χρονος προπονητής θα εργαστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα τους στους «μπιανκονέρι». Είχε προσληφθεί το 2014 και είχε καθίσει στον πάγκο της ομάδας από το Τορίνο μέχρι το 2019.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα η Γιούβε είχε εντυπωσιάσει κατακτώντας πέντε πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα, δύο Σούπερ Καπ Ιταλίας. Παράλληλα έφτασε σε δύο περιπτώσεις μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο την πρώτη φορά ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα και τη δεύτερη από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Από το 2019 όταν κι έφυγε από τη Γιουβέντους ο Αλέγκρι δεν κάθισε σε κάποιον άλλο πάγκο. Ωστόσο αποτελούσε μεγάλο στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι δύο πλευρές μάλιστα φαινόταν ότι έχουν συμφωνήσει όμως η καθυστέρηση της ενεργοποίησης της συμφωνίας από τη «Βασίλισσα» επέτρεψε στον Αλέγκρι να αποδεχθεί την πρόταση των «μπιανκονέρι».

Στόχος του είναι να επαναφέρει τη «Γηραιά Κυρία» στην κορυφή της Σέριε Α και θα διαδεχθεί τον Αντρέα Πίρλο με τον τελευταίο να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που υπήρχαν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.