Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2020: Φόβοι ότι δεν θα ενισχύσει την Εθνική Βελγίου ο Ντε Μπρόινε (video)

Euro 2020: Φόβοι ότι δεν θα ενισχύσει την Εθνική Βελγίου ο Ντε Μπρόινε (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
31/5/2021 20:00
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ήταν ο μεγάλος άτυχος του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι, καθώς αποχώρησε τραυματίας. Πλέον είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο Euro 2020 με την Εθνική Βελγίου.

Παράλληλα η ομάδα του γνώρισε την ήττα από τους Λονδρέζους με 1-0 και ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να τη βοηθήσει στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα. Η σύγκρουσή του με τον Αντόνιο Ρούντινγκερ ήταν σφοδρή και ο αρχηγός των «πολιτών» έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Το ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών Αγγλίας έκανε τη διάγνωση σύμφωνα με την οποία ο Ντε Μπρόινε έχει υποστεί οξύ κάταγμα στη μύτη.

Αυτό σημαίνει ότι θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του δευτέρου ομίλου. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα αντιμετωπίσουν στην Αγία Πετρούπολη τη Ρωσία στις 12/6 και ο 29χρονος μεσοεπιθετικός κρίνεται προς το παρόν αμφίβολος.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως έχει άδεια κι αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του στις 7/6.

Οι πιθανότητες είναι υπέρ της συμμετοχής του στο Euro, ωστόσο υπάρχουν φόβοι ότι οι Βέλγοι δεν θα έχουν στη σύνθεσή τους τον πιο πλήρη ποδοσφαιριστή τους. Εκτός απροόπτου πάντως θα παίξει με προστατευτική μάσκα λόγω του κατάγματος στη μύτη.

Θυμηθείτε τη φάση του τραυματισμού του:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.