Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ισόπαλες Ισπανία και Πορτογαλία, τεσσάρα η Ιταλία (video)

Ισόπαλες Ισπανία και Πορτογαλία, τεσσάρα η Ιταλία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/6/2021 00:20

Ισπανία και Πορτογαλία αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 σε σπουδαίο φιλικό παιχνίδι στην Μαδρίτη, ενώ η Ιταλία ισοπέδωσε με 4-0 την Τσεχία. Φιλική νίκη και για Ουγγαρία, 1-0 την Κύπρο.

Δεν είχε γκολ το φιλικό παιχνίδι της Ισπανίας με την Ιταλία στην Μαδρίτη. Οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0 στο «Ουάντα Μετροπολιτάνο», με τους Ισπανούς να χάνουν τις σημαντικότερες ευκαιρίες αποδεικνύοντας ξανά πως δεν έχουν το εύκολο γκολ.

Και οι δύο ομάδες κράτησαν στον πάγκο αρκετούς βασικούς, με τους «φούριας ρόχας» να είχαν την κατοχή της μπάλας, όχι όμως και τον τρόπο να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Από την πλευρά της, η Πορτογαλία πίεζε σωστά, δυσκόλευε αρκετά την ανάπτυξη των γηπεδούχων αλλά δεν είχε να επιδείξει κάτι αξιόλογο επιθετικά.

Καλύτερο το δεύτερο μέρος από άποψη ευκαιριών. Η Ισπανία πατούσε καλύτερα και στο 54’ είχε σημαντική ευκαιρία με τον Μοράτα, ενώ στο 58’ ο Γιορέντε έκλεψε από τον Πέπε και έδωσε πάρε-βάλε στον Σαράμπια, ο οποίος σε κενό τέρμα δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Η Πορτογαλία απάντησε στο 60’ με εξαιρετική σέντρα του Ρονάλντο αλλά η κεφαλιά του Ζότα από καλή θέση δε βρήκε στόχο.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα ήρθε στο 90+1’ όταν ο Μοράτα βρέθηκε απέναντι από τον Πατρίσιο αλλά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Τεσσάρα στην Τσεχία η Ιταλία, βασικός ο Κρμέντσικ

Η Ιταλία πετούσε… φωτιές στο φιλικό με την Τσεχία, παίρνοντας εμφαντική νίκη με 4-0 στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα» της Μπολόνια. Η «σκουάτρα ατζούρα» προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο με τους Ιμόμπιλε (23’) και Μπαρέλα (42’) οι οποίοι επωφελήθηκαν από τις κόντρες και «καθάρισαν» τη νίκη από το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη οι «ατζούρι» συνέχισαν με το πόδι στο γκάζι και πέτυχαν άλλα δύο γκολ με τους Ινσίνιε (66’) και Μπεράρντι (73’). Για την Τσεχία, ο φορ του ΠΑΟΚ, Μίχαελ Κρμέντσικ, ξεκίνησε βασικός αλλά έγινε αλλαγή στο ημίχρονο και αντικαταστάθηκε από τον Σικ.

Δύσκολα την Κύπρο η Ουγγαρία

Από την άλλη, η Ουγγαρία κέρδισε με 1-0 την Κύπρο στη Βουδαπέστη, σ’ ένα ματς που δε διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Οι Ούγγροι βρήκαν δίχτυα στο 36’ με τον Σίφερ σε μια από τις ελάχιστες φάσεις στο ματς, ενώ στο 86’ κέρδισαν πέναλτι με τον σκόρερ, αλλά ο Μιχαήλ έπεσε σωστά και απέκρουσε την εκτέλεση του Νίκολικς.

Σε άλλα φιλικά, η Φινλανδία ηττήθηκε με 1-0 από την Εσθονία στο Ελσίνκι, η Βόρεια Μακεδονία νίκησε με 4-0 το Καζακστάν, η Ισλανδία με 1-0 τα Ν. Φερόερ ενώ η Σλοβενία διέλυσε με 6-0 το αδύναμο Γιβραλτάρ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.