Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ασταμάτητος ο Τσιτσιπάς, για 2η σερί χρονιά στους «4» του Roland Garros! (video)

Ασταμάτητος ο Τσιτσιπάς, για 2η σερί χρονιά στους «4» του Roland Garros! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/6/2021 00:46
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τρομερή εμφάνιση απέκλεισε με 3-0 σετ (6-3, 7-6 (3),7-5) τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και είναι για 2η σερί χρονιά στον ημιτελικό του Roland Garros, όπου θα παίξει με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Δεν σταματάει πουθενά ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Ο Έλληνας τενίστας «ξόρκισε» τον κακό του δαίμονα, Ντανίλ Μεντβέντερ, νικώντας τον με 3-0 σετ στα προημιτελικά του Roland Garros και προκρίθηκε στους «4» του Γαλλικού Όπεν για 2η σερί χρονιά. Έτσι την Παρασκευή (11/6) θα παίξει απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ για μια θέση στον τελικό της Κυριακής στο Παρίσι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι, εκμεταλλευόμενος τα πολλά λάθη του Ρώσου τενίστα (44 αβίαστα), No 2 στην παγκόσμια κατάταξη, και τον κέρδισε για μόλις 2η φορά στην καριέρα του (σε 8 παιχνίδια).

Με την πρόκριση του ο 22χρονος ανέβηκε προσωρινά στο Νο4 κόσμου αλλά θα πρέπει να αποκλείσει τον Ζβέρεφ στα ημιτελικά για να κερδίσει μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Οι δύο τενίστες έχουν αναμετρηθεί συνολικά 7 φορές, με τον Τσιτσιπά να μετράει 5 νίκες έναντι 2 του Σβέρεφ. Ο Έλληνας τενίστας μετρούσε 5 διαδοχικές νίκες αλλά το σερί του απέναντι στον Γερμανό έλαβε τέλος στα τέλη Μαρτίου στον τελικό του Mexican Open, όπου ο Ζβέρεφ πήρε τον τίτλο με 2-0 σετ (6-4, 7-6 (3)).

Τα στιγμιότυπα:




Οι δηλώσεις:




Ο νικητήριος πόντος:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.