Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Ζητάει επίσημα επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες, θετική η κυβέρνηση

Super League Interwetten: Ζητάει επίσημα επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες, θετική η κυβέρνηση

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
15/6/2021 17:45
Η Super League Interwetten θα ζητήσει μέσω επιστολής στην κυβέρνηση, την άδεια για επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες των γηπέδων από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αποφασισμένη να εξαντλήσει τα περιθώρια για να υπάρξουν οπαδοί στα γήπεδα εμφανίζεται η διοργανώτρια Αρχή, καθώς θα στείλει σχετική επιστολή. Άλλωστε όλα τα παιχνίδια της περασμένης σεζόν διεξήχθησαν κεκλεισμένων των θυρών.

Σύμφωνα με «κύκλους» της κυβέρνησης αρχικά είναι θετική να αποδεχθεί το συγκεκριμένο αίτημα, ωστόσο αυτό θα συμβεί μετά κι από τις εισηγήσεις των υγειονομικών.

Στην παρούσα φάση το πιθανότερο σενάριο θέλει να ανοίξουν τα γήπεδα για όσους έχουν εμβολιαστεί, όμως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα ο πρόεδρος του Δ.Σ. όπως προχωρήσει στη σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. με θέμα την έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2021 – 22.

Αποφασίστηκε ομόφωνα να σταλεί επιστολή προς τους αρμόδιους φορείς, σχετικά με την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα της Super League».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.