Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δάκρυσε στο «αντίο» ο Ράμος! «Αποδέχτηκα την πρόταση της Ρεάλ αλλά μου είπαν ότι είχε λήξει»

Δάκρυσε στο «αντίο» ο Ράμος! «Αποδέχτηκα την πρόταση της Ρεάλ αλλά μου είπαν ότι είχε λήξει»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/6/2021 17:12
Ο Σέρχιο Ράμος στη συνέντευξη Τύπου όπου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Ρεάλ, δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα μετά από μόλις 10 δευτερόλεπτα, όντας εμφανώς συγκινημένος που αποχωρεί από τη «βασίλισσα» μετά από 16 χρόνια. «Δέχτηκα την πρόταση αλλά μετά μου είπαν ότι έχει λήξει» αποκάλυψε ο Ισπανός στόπερ.

Παρελθόν από την Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος αποχωρεί από τη «βασίλισσα» μετά από 16 χρόνια στα οποία κατέκτησε τα πάντα με τους Μαδριλένους.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (17/6) ο έμπειρος στόπερ παραχώρησε αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του 10 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της ομιλίας.

Ο Ράμος ανέφερε μεταξύ άλλων:

Ήρθε η στιγμή να πω αντίο, μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου, να πω αντίο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήρθα εδώ με τον πατέρα μου ανά χείρας. Ήταν αναπόφευκτο να συγκινηθώ. Θα προτιμούσα να πω το αντίο στο γήπεδο μας, το Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Θα επιστρέψω μια μέρα, είμαι σίγουρος. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα κουβαλάω τις στιγμές που έζησα εδώ για όλη μου τη ζωή


«Αποδέχτηκα την προσφορά της Ρεάλ αλλά μου είπαν ότι έληξε»

Κατά τη διάρκεια ερωτήσεων από δημοσιογράφους, ο Ράμος αποκάλυψε ότι το πρόβλημα της διαφωνίας δεν ήταν τα χρήματα αλλά η χρονική διάρκεια του συμβολαίου, αφού αυτός ήθελε διετές. Μάλιστα όπως δήλωσε, έκανε πίσω και αποδέχτηκε το μονοετές συμβόλαιο αλλά έπειτα του είπαν ότι η προσφορά είχε λήξει:

Δεν ήθελα ποτέ να φύγω από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο σύλλογος μου πρόσφερε μονοετές συμβόλαιο με περικοπές στο μισθό. Εγώ τους ζήτησα διετές συμβόλαιο για μένα και την οικογένεια μου. Το θέμα μου δεν ήταν τα χρήματα. Μετά αποδέχτηκα την προσφορά με τη μείωση και ο σύλλογος μου είπε ότι δεν υπάρχει πλέον προσφορά. Μου είπαν ότι η προσφορά είχε ημερομηνία λήξης την οποία δεν είχα δει. Έμεινα έκπληκτος όταν είδα ότι η πρόταση είχε λήξει
.

Ο έμπειρος αμυντικός φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ για 16 χρόνια, με την οποία κατέκτησε τα… πάντα. Συγκεκριμένα πανηγύρισε με τη «βασίλισσα» 5 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 4 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 4 Τσάμπιονς Λιγκ, 3 ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και 4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων. Μαζί της αγωνίστηκε συνολικά σε 671 παιχνίδια και παρότι αμυντικός έσπασε το φράγμα των 100 γκολ (101) ενώ μοίρασε και 40 ασίστ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.