Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2020: Κίνδυνος να μην γίνουν στο «Γουέμπλεϊ» οι ημιτελικοί και ο τελικός

Euro 2020: Κίνδυνος να μην γίνουν στο «Γουέμπλεϊ» οι ημιτελικοί και ο τελικός

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/6/2021 13:35
Η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο να μην διεξαχθούν οι ημιτελικοί και ο τελικός του Euro 2020 στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου.

Αυτό συμβαίνει διότι με το υπάρχον υγειονομικό πρωτόκολλο της Αγγλίας, όποιος ταξιδεύει στη χώρα πρέπει υποχρεωτικά να παραμείνει σε καραντίνα δέκα ημερών.

Κάτι τέτοιο θα πρέπει να κάνουν και οι 2500 οι οποίοι θα είναι επίσημοι προσκεκλημένοι της UEFA για τους αγώνες που θα ολοκληρώσουν τη διοργάνωση, όπως και οι οπαδοί που θα αποφασίσουν να ταξιδέψουν.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών Ποδοσφαίρου Αλεξάντερ Τσεφέριν επιθυμεί να μην ισχύσει το συγκεκριμένο μέτρο για τους ταξιδιώτες στο Λονδίνο, ωστόσο αυτό δεν φαντάζει εύκολο.

Για να πιέσει την κατάσταση πάντως θα ρίξει στο τραπέζι το ενδεχόμενο να μεταφερθούν οι αγώνες στη Βουδαπέστη. Άλλωστε η ουγγρική πρωτεύουσα έχει σαφώς πιο χαλαρά μέτρα και είναι χαρακτηριστικό ότι το γήπεδο «Φέρεντς Πούσκας» είναι το μοναδικό που έχει 100% πληρότητα στους αγώνες που φιλοξενεί.

Μένει να φανεί ποιες θα είναι οι τελικές εξελίξεις επί του θέματος, καθώς υπενθυμίζεται ότι ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν αρχικά προγραμματισμένος για την Κωνσταντινούπολη, όμως είχε μεταφερθεί στο «Ντραγκάο» του Πόρτο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.