Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Copa America: Πήρε το ντέρμπι η Αργεντινή, πρώτη νίκη και για Χιλή (videos)

Copa America: Πήρε το ντέρμπι η Αργεντινή, πρώτη νίκη και για Χιλή (videos)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
19/6/2021 10:45
Η Αργεντινή χάρη σε ένα γκολ του Γκουίντο Ροντρίγκεζ στο 13' επικράτησε με 1-0 της Ουρουγουάης στο ντέρμπι του Copa America και πέτυχε την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση. Από την άλλη η Χιλή σκόραρε περίπου στο ίδιο χρονικό διάστημα με τον Μπρέρετο ν (10') απέναντι στην Βολιβία και παρά τις ευκαιρίες της έμεινε στο 1-0.

Η «αλμπισελέστε» σε ένα δυναμικό παιχνίδι απέναντι στην Ουρουγουάη ευτύχησε να προηγηθεί από νωρίς στο σκορ όταν ο Μέσι έκανε την σέντρα από τα αριστερά και ο Γκουίδο Ροντρίγκεζ έστειλε με κεφαλιά την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας. Η «σελέστε» διαμαρτυρήθηκε έντονα στην συνέχεια για ένα πέναλτι που η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε να της δοθεί για μαρκάρισμα πάνω στον Καβάνι στο 27', όμως διαιτητής και VAR έδειξαν να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στην επανάληψη η Ουρουγουάη πίεσε για να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά Καβάνι και Σουάρες ήταν άστοχοι στην τελική τους προσπάθεια.

Στο άλλο παιχνίδι η Χιλή ήταν σαφώς ανώτερη της Βολιβίας, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ σε μία αντεπίθεση με ένα σουτ του Μπρέρετον στο 10'. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο στο πρώτο μέρος αλλά οι προσπάθειες των επιθετικών της «Ρόχα» σταματούσαν πάνω σε έναν πολύ καλό αντίπαλο τερματοφύλακα, τον Λάμπε. Στο 2ο μέρος η Βολιβία ανέβασε την απόδοση της και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, το τελικό σφύριγμα όμως βρήκε την Χιλή να πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη στην φετινή διοργάνωση.

Αργεντινή-Ουρουγουάη 1-0



Χιλή-Βολιβία 1-0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.