Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάντος: «Αναλαμβάνω την ευθύνη,  παίζαμε κόντρα στην Γερμανία και κάναμε μόνο δύο φάουλ...»

Σάντος: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, παίζαμε κόντρα στην Γερμανία και κάναμε μόνο δύο φάουλ...»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/6/2021 23:24
Ο Φερνάντο Σάντος ανέλαβε την ευθύνη για τη βαριά ήττα της Πορτογαλίας από την Γερμανία στο Μόναχο, ενώ στάθηκε στα μόλις δύο φάουλ που έκανε η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο.

Σε περιπέτειες για την πρόκριση στα νοκ-άουτ βρέθηκε η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πορτογαλία μετά την ήττα με 4-2 από την Γερμανία στο Μόναχο. Μετά το παιχνίδι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος ανέλαβε την ευθύνη, ενώ στάθηκε στην άνευρη λειτουργία της ομάδας του στη μεσαία γραμμή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η Γερμανία είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Ποιος έρχεται εδώ και νομίζει ότι μπορεί να νικήσει; Η αλήθεια είναι ότι το πίστευα και ξεκινήσαμε καλά οργανωμένα το παιχνίδι. Προηγήθηκε αλλά είναι αλήθεια ότι το ματς άνηκε περισσότερο στην Γερμανία. Γνωρίζαμε καλά τις ικανότητες του αριστερού μπακ (Γκοσένς). Μετά το 2-1 η ομάδα έδωσε κι άλλα μέτρα χωρίς λόγο. Στο ημίχρονο προσπάθησα να το αλλάξω αυτό αλλά καταλήξαμε να δεχτούμε άλλα δύο γκολ με τον ίδιο τρόπο. Αυτό σόκαρε την ομάδα. Ήταν μια δίκαιη νίκη για την Γερμανία. Πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να προετοιμαστούμε για το ματς με την Γαλλία».

Για τη δυσλειτουργία στη μεσαία γραμμή: «Αλλάξαμε λίγο τη τακτική μας στο κέντρο γι’ αυτό το ματς. Θέλαμε να πρεσάρουμε τους αντίπαλους μέσους και θέλαμε τα φουλ-μπακ να βγαίνουν μπροστά. Όμως ήταν ξεκάθαρο ότι πάντα υπολειπόμασταν ενός παίκτη στον άξονα και πιεζόμασταν. Ήταν δική μου στρατηγική και αναλαμβάνω την ευθύνη. Ένα πράγμα που είπα στους παίκτες στο ημίχρονο είναι ότι παίζουμε κόντρα στην Γερμανία και έχουμε κάνει μόνο δύο φάουλ. Αυτό είναι αδύνατον στο ποδόσφαιρο. Δεν το έχω ξαναδεί. Αυτό έδειχνε κάτι. Αυτό που προσπάθησα με την είσοδο των Ρενάτο και Μουτίνιο ήταν να δώσω στο παιχνίδι περισσότερη σκληράδα και επιθετικότητα. Αν δεν μπορούμε να κερδίζουμε προσωπικές μονομαχίες, δεν μπορούμε να ονειρευόμαστε μεγάλα πράγματα. Η Πορτογαλία από όταν ανέλαβα προπονητής δεν είχε δεχτεί ποτέ τέσσερα γκολ»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.