Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2020: Προκρίθηκε ως καλύτερη τρίτη η Ελβετία - Τα πρώτα ζευγάρια των «16»

Euro 2020: Προκρίθηκε ως καλύτερη τρίτη η Ελβετία - Τα πρώτα ζευγάρια των «16»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
22/6/2021 00:24
Η Ελβετία έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στη φάση των «16« του Euro 2020 ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες των ομίλων της διοργάνωσης. Δείτε τα πρώτα ζευγάρια του πρώτου γύρου των νοκ-άουτ.

Το συγκρότημα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς είχε νικήσει την Κυριακή (20/6) την Τουρκία με 3-1 και είχε τερματίσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρώτου γκρουπ, πίσω από την Ιταλία και την Ουαλία από την οποία υστερούσε στην ισοβαθμία.

Μετά τα αποτελέσματα της Δευτέρας (21/6) οι Ελβετοί τσέκαραν το εισιτήριό τους για τα νοκ-άουτ και περιμένουν να μάθουν με ποιον θα παλέψουν για ένα εισιτήριο που οδηγεί στα προημιτελικά. Υπενθυμίζεται ότι στους «16» είχαν αποκλειστεί στο Euro 2016, όταν έχασαν στη διαδικασία των πέναλτι από την Πολωνία.

Η νίκη της Ολλανδίας με 3-0 δεν επηρέασε καθόλου τους Ελβετούς, όμως αντίθετα τους βοήθησε σημαντικά η επικράτηση της Αυστρίας κόντρα στην Ουκρανία με 1-0, καθώς το σύνολο του Αντρέι Σεφτσένκο έμεινε στην τρίτη θέση του τρίτου ομίλου με τρεις πόντους.

Λίγο αργότερα η Δανία διέλυσε τη Ρωσία με 4-1 κι άφησε τους παίκτες του Τσερτσέσοφ στην τελευταία θέση του δεύτερου γκρουπ. Την ίδια ώρα το Βέλγιο έκαμψε την αντίσταση της Φινλανδίας στην Αγία Πετρούπολη με 2-0 κι άφησε τους «αετούς» στην τρίτη θέση έχοντας μαζέψει τρεις πόντους.

Αυτόματα το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έστειλε την Ελβετία στους «16», χωρίς να γνωρίζει ακόμα αν θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο ή την ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του έκτου γκρουπ στο οποίο συμμετέχουν Γαλλία, Πορτογαλία, Γερμανία και Ουγγαρία.

Τα δύο πρώτα ζευγάρια της φάσης των «16»:

26/6 Ουαλία - Δανία (19:00, Άμστερνταμ) ΑΝΤ1

26/6 Ιταλία - Αυστρία (22:00, Λονδίνο) ΑΝΤ1

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Euro 2020.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.