Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: «Θέλει Καμαρά η Νάπολι»

Ολυμπιακός: «Θέλει Καμαρά η Νάπολι»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
22/6/2021 16:05
Ο Μαντί Καμαρά έχει μπει με τις εμφανίσεις του στα ραντάρ μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων οι οποίες εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να χτυπήσουν την πόρτα του Ολυμπιακού για να του καταθέσουν επίσημη πρόταση.

Η εξέλιξη του 24χρονου μέσου από τη Γουινέα είναι τέτοια που τη δεδομένη χρονική στιγμή αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο των «ερυθρόλευκων». Ουδείς γνωρίζει με σιγουριά αν το ξεκίνημα της σεζόν θα τον βρει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Άλλωστε η τελευταία ομάδα η οποία φέρεται να τον έχει στη λίστα της και να εξετάζει την περίπτωση απόκτησής του είναι η Νάπολι.

Οι «παρτενοπέι» σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Tuttosport» έχουν ξεχωρίσει για τη θέση του κεντρικού χαφ δύο ποδοσφαιριστές.

Ο ένας είναι ο Καμαρά και ο άλλος ο Σάντερ Μπεργκ. Αμφότεροι κοστίζουν κοντά στα 20.000.000 ευρώ και προορίζονται για αντικαταστάτες του Μπακαγιόκο.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν τελικά θα γίνει επίσημη κρούση για την περίπτωση του Αφρικανού άσου του Ολυμπιακού, όμως σίγουρα βρίσκεται στα «ραντάρ» αρκετών συλλόγων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.