Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Copa America: Πάρτι και πρώτη θέση για Αργεντινή, πέρασε δεύτερη η Ουρουγουάη (videos)

Copa America: Πάρτι και πρώτη θέση για Αργεντινή, πέρασε δεύτερη η Ουρουγουάη (videos)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
29/6/2021 10:27
Στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Copa America, η Αργεντινή με πρωταγωνιστή των Λιονέλ Μέσι επικράτησε εύκολα με 4-1 της Βολιβίας και πήρε την πρώτη θέση. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ουρουγουάη με πέναλτι του Καβάνι επιβλήθηκε με 1-0 της Παραγουάης, την προσπέρασε στην βαθμολογία και τερμάτισε στην δεύτερη θέση.

Ο Λιονέλ Μέσι συμπλήρωσε 148 παιχνίδια με την φανέλα της εθνικής ομάδας, ανέβηκε στην 1η θέση της σχετικής κατάταξης και φρόντισε να το γιορτάσει με δύο γκολ. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, αρχικά «σέρβιρε» εξαιρετικά στον Πάπου Γκόμεζ στο 6' ο οποίος έγραψε το 1-0 και στη συνέχεια με πέναλτι ο Μέσι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 33'. Οκτώ λεπτά πριν την συμπλήρωση των πρώτων σαράντα πέντε με ένα ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 3-0 και «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του.

Η Βολιβία το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με ωραίο σου του Σαβέντρα στο 60' αλλά πέντε λεπτά μετά ήρθε ο Λαουτάρο Μαρτίνες από κοντά να διαμορφώσει το τελικό σκορ. Η Αργεντινή θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα όμως ο Λάμπε με τις αποκρούσεις του κράτησε το σκορ σε αυτά τα επίπεδα.



Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ουρουγουάη μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, είχε δοκάρι με τον Ντε Αρασκαέτα στο 9' και τελικά στο 21' άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καβάνι. Είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, η Παραγουάη δυσκολευόταν να δημιουργήσει και το παιχνίδι κυλούσε ήρεμα. Ο Ντε Αρασκαέταστο 28' από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και ο Σουάρεζ στο 86' με απευθείας εκτέλεση φάουλ άγγιξε το 2-0. Στις καθυστερήσεις ο Μαρτίνεζ έχασε τρομερή ευκαιρία για να ισοφαρίσει όταν βρέθηκε μόνος του στην καρδιά της περιοχής αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε άουτ.





Το πρόγραμμα λοιπόν διαμορφώνεται ως εξής:

Σάββατο 3/7

Περού-Παραγουάη (A)

Βραζιλία-Χιλή (B)

Κυριακή 4/7

Ουρουγουάη-Κολομβία (Γ)

Αργεντινή-Ισημερινός (Δ)

Ημιτελικοί

Τρίτη 6/7

Νικητής Δ– Νικητής Γ

Τετάρτη 7/7

Νικητής Α – Νικητής Β

Τελικός 11/7

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.