Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Αντετοκούνμπο, άγνωστο ακόμα πότε θα επιστρέψει

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Αντετοκούνμπο, άγνωστο ακόμα πότε θα επιστρέψει

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/6/2021 23:16
Θετικά είναι τα πρώτα νέα σχετικά με τον άσχημο τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ατλάντα Χοκς, αφού σύμφωνα με τον Άντρια Βονιαρόφσκι, δεν υπέστη ζημιά σε συνδέσμους και αρθρώσεις στο αριστερό του γόνατο. Ωστόσο, σημειώνεται ότι δεν υπάρχει καθορισμένος χρόνος επιστροφής στη δράση.

Τυχερός στην ατυχία του φαίνεται πως είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σούπερ σταρ χτύπησε άσχημα στο γόνατο στον 4ο τελικό της Ανατολής ανάμεσα σε Μιλγουόκι Μπακς και Ατλάντα Χοκς και υπήρχαν φόβοι για ρήξη χιαστού. Όμως, όπως αποκάλυψε ο έγκυρος δημοσιογράφος του ESPN, Άντριαν Βονιαρόφσκι, ο Γιάννης απέφυγε τα χειρότερα αφού δεν υπέστη ζημιά σε συνδέσμους και αρθρώσεις στο αριστερό του γόνατο.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καθορισμένος χρόνος επιστροφής στη δράση. Οι πρώτες πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως δεν θα παίξει ξανά τη φετινή σεζόν, αφού υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστεί σοβαρά εάν δεν προφυλαχθεί.

Λίγη ώρα μετά ήρθε η ανακοίνωση των Μιλγουόκι Μπακς που αναφέρει ότι ο Γιάννης έχει υποστεί υπερέκταση στο αριστερό του γόνατο και δηλώθηκε αμφίβολος για το 5ο παιχνίδι της σειράς με τους Ατλάντα Χοκς για τους τελικούς της Ανατολής.



Η στιγμή του τραυματισμού:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.