Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro2020 - Βέλγιο: Αγωνία για Ντε Μπρόινε και Αζάρ

Euro2020 - Βέλγιο: Αγωνία για Ντε Μπρόινε και Αζάρ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
1/7/2021 02:36
Μέχρι την τελευταία στιγμή αναμένεται να χρειαστεί να περιμένει ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ για να δει αν θα μπορεί να έχει στη διάθεσή του τον Κέβιν Ντε Μπρόινε και τον Εντέν Αζάρ, στον προημιτελικό του Euro 2020 με αντίπαλο την Ιταλία (2/7, 22.00).

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν ενθουσίασαν στον αγώνα των «16» με αντίπαλο την Πορτογαλία. Ένα γκολ όμως από τον Τόργκαν Αζάρ αποδείχθηκε αρκετό για να ρίξουν στο καναβάτσο τους πρωταθλητές Ευρώπης και να τσεκάρουν το εισιτήριό τους για τα προημιτελικά.

Εκεί θα βρουν μπροστά τους τη «Σκουάντρα Ατζούρα» σε μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί επί γερμανικού εδάφους και πιο συγκεκριμένα στην έδρα της Μπάγερν στο Μόναχο.

Τα μεγάλα ερωτηματικά για τους Βέλγους, είναι η συμμετοχή των ηγετών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας.

Τόσο ο Κέβιν Ντε Μπρόινε όσο και ο Εντέν Αζάρ αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμού στο παιχνίδι με τους Πορτογάλους και δεν έχουν κατορθώσει να προπονηθούν ακόμα κανονικά.

Παρ' όλα αυτά δεν πρόκειται να τα παρατήσουν και θα δώσουν μάχη με το χρόνο ούτως ώστε να μπορέσουν να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Προς το παρόν οι πιθανότητες συμμετοχής για αμφότερους είναι μοιρασμένες και ουδείς μπορεί να προβλέψει με σιγουριά τι θα συμβεί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.