Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τεράστια νίκη της Εθνικής στο πόλο απέναντι στην ισχυρή Ουγγαρία (video)

Τεράστια νίκη της Εθνικής στο πόλο απέναντι στην ισχυρή Ουγγαρία (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
25/7/2021 10:54
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την πορεία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η Εθνική ομάδα πόλο καθώς επικράτησε με 10-9 της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ουγγαρίας.

Η Εθνική μας ομάδα έδειξε ψυχή και χαρακτήρα και έκαμψε την αντίσταση της Ουγγαρίας η οποία μετρά 9 χρυσά μετάλλια στο πόλο και ήρθε στο Τόκιο ως πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας της Εθνικής, Μάνος Ζερβεδάς που ήταν κέρβερος στην εστία της ομάδας, ενώ το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Άγγελος Βλαχόπουλος, 3:40 πριν την λήξη χαρίζοντας έτσι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμα και με 5-2, έκανε όμως μία τρομερή αντεπίθεση και βρέθηκε μπροστά με 8-6. Μπορεί να ισοφαρίστηκε στην συνέχεια σε 8-8 και σε 9-9, όμως με το γκολ του Βλαχόπουλο κέρδισε το παιχνίδι.

Πλέον η Εθνική ομάδα στρέφει την προσοχή της στον αγώνα της Τρίτης 27/7 απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-4, 2-3, 1-1.

Ουγγαρία (Μαρτζ):Νάγκι, Ανγκιάλ 2, Μάνχρεζ 1, Ζαλάνκι, Βάμος, Χονζνιάσκι, Πάστζορ, Γιάνσικ, Έρντελι 3, Βάργκα 3, Μεζέι, Χαράι.

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης, Καπότσης 1, Φουντούλης 3, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Κολόμβος, Γκιουβέτσης, Βλαχόπουλος 2.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.