Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συγκλονίζει στο αντίο του ο Ιακωβίδης: «Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση» (video)

Συγκλονίζει στο αντίο του ο Ιακωβίδης: «Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/7/2021 10:42
Με δάκρυα στα μάτια, ο Θόδωρος Ιακωβίδης έκανε κατάθεση ψυχής στις τελευταίες δηλώσεις του πριν την αποχώρησή του από την άρση βαρών.

Ξέσπασε ο Θοδωρής Ιακωβίδης μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματός του, στην κατηγορία των 96 κιλών στην Άρση Βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, διοργάνωση που αποδείχθηκε και η τελευταία της καριέρας του.

Ο Έλληνας αρσιβαρίστας αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του, απόφαση που γνωστοποίησε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα. Μάλιστα, ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε κατάθεση ψυχής, αποκαλύπτοντας με τρεμάμενη φωνή τις δυσκολίες που περνάει και πως αυτές τον ώθησαν στο να σταματήσει την άρση βαρών, καθώς έχει έρθει στα όριά του και κυρίως στο οικονομικό.

Αναλυτικά οι συγκλονιστικές δηλώσεις του Ιακωβίδη, ο οποίος πήγε τελευταία στιγμή στους Ολυμπιακούς Αγώνες:

Συγνώμη για το τρέμουλο στη φωνή. Είναι οι τελευταίες μου στιγμές στην εθνική ομάδα. Η επίδοση δεν αντικατοπτρίζει το 100% των δυνατοτήτων μου. Αντιμετώπισα κάποια προβλήματα τραυματισμού. Πέρασα ένα μήνα βαριά με προπόνηση. Δεν έχω παράπονο. Έκανα παραπάνω από αυτά που έκανα στην προπόνηση τις τελευταίες ημέρες. Δεν είχα πολύ προπόνηση στα πόδια μου. Στο τέλος ήθελα να κάνω μια προσπάθεια πέρα από τις δυνατότητές μου αλλά δεν βγήκε.

Κλαίω από στενοχώρια, όχι γιατί δεν πήγα καλά, αλλά γιατί τελείωσε όλο αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για να κάνω προπόνηση και να μπορώ να αποδίδω αυτά που αρμόζει να αποδίδω σε αυτή τη σημαία που φοράω.

Συγνώμη αν κάποιοι νομίζουν ότι το βάζω στα πόδια, αλλά έχω κουραστεί πολύ. Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ λυπητερό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά επειδή ξέρει την κατάστασή σου. Κι εγώ δεν το αντέχω άλλο αυτό. Θέλω να σταματήσω. Να ηρεμήσω. Και το μόνο που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να γυρίσω στους δικούς μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, να τους αγκαλιάσω και να τους πω ότι αυτοί ήταν το κίνητρό μου όλα αυτά τα χρόνια για να συνεχίζω.




Οι προσπάθειες του στο επολέ-ζετέ:




Οι προσπάθειες του στο αρασέ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.