Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Πέταξε» στον τελικό ο Τεντόγλου (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Πέταξε» στον τελικό ο Τεντόγλου (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/7/2021 14:54
Ο Μίλτος Τεντόγλου πέρασε στον τελικό του μήκους (2/8, 04:20) κάνοντας μόνο ένα άλμα, που μετρήθηκε στα 8,22 μέτρα και αποτέλεσε την 2η καλύτερη προσπάθεια, πίσω μόνο από τον Κουβανό Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία, που έκανε 8.50μ.

Την πρόκριση στον τελικό του μήκους εξασφάλισε ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο Έλληνας πρωταθλητής χρειάστηκε μόλις ένα άλμα για να προκριθεί, αφού στην πρώτη του προσπάθεια πήδηξε στα 8 μέτρα και 22 εκατοστά (το όριο πρόκρισης ήταν στα 8.15μ.).

Η επίδοση του Τεντόγλου ήταν η δεύτερη καλύτερη, πίσω μόνο από τον Κουβανό Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία, ο οποίος έκανε 8 μέτρα και 50 εκατοστά, επίσης στο πρώτο του άλμα.



Τεντόγλου : Μπορώ να κάνω τα 8.50μ του Ετσεβαρία


Οι δηλώσεις του Τεντόγλου στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήθελα απλά να κάνω ένα άλμα σήμερα, το είχα δηλώσει. Δεν ήθελα να κουραστώ, να κάνω ένα ασφαλή άλμα. Δεν έτρεξα και πολύ γρήγορα, δεν μπήκα καλά. Ήταν καλό, προκρίθηκα, αυτό θέλαμε. Τώρα ο τελικός είναι άλλος αγώνας και θα μπω διαφορετικά εκεί.

Για το 8.50μ του Ετσεβαρία: «Έτσι όπως είδα τον εαυτό μου σήμερα μπορώ και εγώ να το κάνω. Θα είναι μάχη».

Για την προοπτική του μεταλλίου: «Θα είμαι ευχαριστημένος με ένα μετάλλιο, δεν ξέρω τι χρώμα θα είναι. Ο στόχος μου είναι ένα μετάλλιο. Δεν με ενδιαφέρει τόσο το χρώμα»




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.