Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Πάλεψε» αλλά έμεινε 4η η Στεφανίδη (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Πάλεψε» αλλά έμεινε 4η η Στεφανίδη (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
5/8/2021 14:57
Η Κατερίνα Στεφανίδη έφτασε στην 4η θέση των Ολυμπιακών Αγώνων, ισοφάρισε το φετινό ατομικό της ρεκόρ στα 4,80 αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να της χαρίσει μία θέση στο βάθρο. Χρυσή Ολυμπιονίκης η Κέιτ Ναζότ με άλμα στα 4,90. Στην 8η θέση η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Σε έναν αγώνα όπου είχαμε μία ανατροπή στο τέλος η Κέιτ Ναζότ με ένα μεγάλο άλμα στα 4,90 άφησε στην 2η θέση την Ανζέλικα Σιντόροβα που προηγούνταν σε όλο τον αγώνα και έφτασε στην κορυφή. Στην 3η θέση η Χόλι Μπράντσο από την Μεγάλη Βρετανία.






Η Κατερίνα Στεφανίδη δυσκολεύτηκε στην πρώτη της προσπάθεια στα 4.50 και χρειάστηκε το 3ο άλμα για να περάσει τον πήχη, την ώρα που η Νικόλ Κυριακοπούλου τα κατάφερε με την 2η. Ο πήχης στη συνέχεια ανέβηκε κατευθείαν στα 4.70 και οι δύο Ελληνίδες αθλήτριες κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να τον ξεπεράσουν.



Η Κυριακοπούλου στα πρώτα δύο της άλματα δεν μπόρεσε να τα καταφέρει, η Στεφανίδη πήδηξε ψηλά στο δεύτερο δικό της αλλά έριξε τον πήχη και πλέον είχαν από μία προσπάθεια για να μπορέσουν να συνεχίσουν και να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στον τελικό. Το 3ο άλμα της Νικόλ δεν ήταν καλό, δεν ανέβηκε ψηλά και έτσι αποχαιρέτησε την συνέχεια του τελικού μένοντας στην 8η θέση. Από την άλλη όμως η Στεφανίδη με ένα πολύ καλό τεχνικά άλμα πέρασε τα 4.70 στην τελευταία της προσπάθεια και μπήκε για τα καλά στην διεκδίκηση ενός μεταλλίου.



Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο έκανε καλό πρώτο άλμα στα 4.80 αλλά έριξε τον πήχη και γνώριζε ότι στην χειρότερη όμως θα βρισκόταν στην 4η θέση στον τελικό. Στην 2η προσπάθεια της όμως κατάφερε να ξεπεράσει τα 4,80 και να βρεθεί σε θέση μεταλλίων.



Τέσσερις αθλήτριες έμειναν να διεκδικούν τρία μετάλλια, ο πήχης ανέβηκε στα 4.85 με την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη να είναι άκυρη στην πρώτη της προσπάθεια. Από την στιγμή μάλιστα που η Σιντόροβα, η Μπράντσο και η Ναζότ κατάφεραν να περάσουν το συγκεκριμένο ύψος, η Στεφανίδη αναγκάστηκε να ανεβάσει τον πήχη στα 4.90 και να προσπαθήσει εκεί με άλλες δύο προσπάθειες. Το πρώτο της άλμα ήταν καλό, όχι όμως και έγκυρο ενώ δυστυχώς στην 2η της δεν πραγματοποίησε καν άλμα.

Μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες όλων των εποχών κατέκτησε την 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, άγγιξε το μετάλλιο αλλά και πάλι τελείωσε τον αγώνα με το κεφάλι ψηλά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.