Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Μικρό προβάδισμα για Μπενφίκα, Γιουνγκ Μπόις, κοντά στα «αστέρια» η Μάλμε (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Μικρό προβάδισμα για Μπενφίκα, Γιουνγκ Μπόις, κοντά στα «αστέρια» η Μάλμε (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
19/8/2021 00:12
Οι Μπενφίκα, Γιουνγκ Μπόις και Μάλμε βγήκαν νικήτριες από τις σημερινές τους αναμετρήσεις απέναντι σε Αϊντχόφεν, Φερεντσβάρος και Λουντογκόρετς με τους Σουηδούς όμως να έχουν το μεγαλύτερο προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η Μπενφίκα μπορεί να μην εντυπωσίασε και να χρειάστηκε τις επεμβάσεις του Βλαχοδήμου για να πάρει τη νίκη απέναντι στην Σαχτάρ (2-1)και έτσι κρατάει ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Στο πρώτο ημίχρονο οι «αετοί» ήταν ανώτεροι και με γκολ των Ράφα Σίλβα (11') και Βάιγκλ (42') μπήκαν μπροστά, όμως στην επανάληψη η Αϊντχόφεν ανέβασε την απόδοση της, μείωσε με τον Γκάκπο στο 52' και είχε ευκαιρίες για την ισοφάριση.



Η Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι επικράτησε με 3-2 της Φερεντσβάρος αλλά τα πάντα είναι ανοικτά για την ρεβάνς. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπολί στο 14', η απάντηση των γηπεδούχων όμως ήταν άμεση και δύο λεπτά μετά ισοφάρισαν με τον Ελία. Στο 25' οι Ελβετοί έμειναν με δέκα παίκτες και οι Ούγγροι κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Ουζούνι αστόχησε. Ο Σιέρο κατάφερε και έκανε το 2-1 στο 40' και στο 65' ο Γκαρσία έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του που έπαιζε με δέκα παίκτες. Το γκολ του Μπολί στο 82' όμως αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς και δίνει ελπίδες στην Φερεντσβάρος για την πρόκριση.



Στο πιο "καθαρό" από πλευράς αποτελέσματος παιχνίδι, η Μάλμε συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία και επικράτησε με 2-0 της Λουντογκόρετς. Ο Μπιρμάνσεβιτς στο 26' και ο Μπέργκετ στο 61' πέτυχαν τα γκολ για τους Σουηδούς, πλέον τα πράγματα για τους Βούλγαρος έχουν γίνει σαφώς δύσκολα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.