Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ασύλληπτος Τζόλης με δύο γκολ και δύο ασίστ στο ντεμπούτο του με τη Νόριτς (videos)

Ασύλληπτος Τζόλης με δύο γκολ και δύο ασίστ στο ντεμπούτο του με τη Νόριτς (videos)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
24/8/2021 21:36
Ιδανικό ξεκίνημα για τον Χρήστο Τζόλη στην καριέρα του στην Αγγλία με τη Νόριτς, καθώς σκόραρε στο 12ο λεπτό του αγώνα του Καραμπάο Καπ με αντίπαλο την Μπόρνμουθ, ενώ στη συνέχεια μοίρασε δύο ασίστ και πέτυχε και δεύτερο προσωπικό γκολ, στο εντυπωσιακό 6-0 της ομάδας του.

Μόλις χθες (23/8) ο προπονητής του Ντάνιελ Φάρκε μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Έλληνα εξτρέμ ο οποίος αποκτήθηκε από τα «καναρίνια», πληρώνοντας 11.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα ο Γερμανός κόουτς είχε ζητήσει να υπάρξει πίστωση χρόνου στον 19χρονο άσο, θεωρώντας ότι μπορεί να γίνει ακόμα και ο κορυφαίος εξτρέμ του πλανήτη κάποια στιγμή.

Στο παιχνίδι του Καραμπάο Καπ ανάμεσα στη Νόριτς και την Μπόρνμουθ, ο Τζόλης πήρε φανέλα βασικού για να καταγράψει την παρθενική του συμμετοχή με τη νέα του ομάδα.

Μόλις στο 12ο λεπτό πήρε μία μακρινή μπαλιά και με δυνατό αριστερό σουτ το οποίο κόντραρε, έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στο βάθος της αντίπαλης εστίας για το 1-0.

Λίγο αργότερα μάλιστα έκανε κι ασίστ σε συμπαίκτη του καταγράφοντας και μία τελική πάσα στο ενεργητικό του! Δεν σταμάτησε εκεί και μοίρασε και δεύτερη ασίστ!

Δείτε το γκολ του Τζόλη:



Στο 66' μάλιστα ο Τζόλης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το 5-0 μέσα σε αποθέωση:



Photo credits: Norwich City FC twitter

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.