Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βίοι αντίθετοι: Η Τότεναμ στην κορυφή χωρίς να δεχτεί γκολ, η Άρσεναλ στον πάτο χωρίς να έχει σκοράρει!

Βίοι αντίθετοι: Η Τότεναμ στην κορυφή χωρίς να δεχτεί γκολ, η Άρσεναλ στον πάτο χωρίς να έχει σκοράρει!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2021 18:12
Η Τότεναμ κέρδισε με 1-0 την Γουότφορντ κι έκανε το 3x3 στην Πρέμιερ Λιγκ με αποτέλεσμα να περάσει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, την ώρα που η μισητή της αντίπαλος, Άρσεναλ βρίσκεται στον πάτο χωρίς βαθμό και γκολ.

Για πρώτη φορά στην ιστορία, η Τότεναμ θα κλείσει μια αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας όντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ενώ την ίδια ώρα η Άρσεναλ βρίσκεται στην τελευταία θέση!

Κι αυτό διότι τα «σπιρούνια», με γκολ του Σον, κέρδισαν με 1-0 την Γουότφορντ στο Λονδίνο και έκαναν το 3x3 στο πρωτάθλημα, ενώ διατήρησαν το μηδέν παθητικό. Πρόκειται για μοναδικό επίτευγμα στην ιστορία των Λονδρέζων, ενώ ο Νούνο έγινε μόλις ο δεύτερος προπονητής της ομάδας που ξεκινάει με 3x3 μετά τον Άρθουρ Ρόου το 1949!

Την ίδια ώρα, η Άρσεναλ έχει ξεκινήσει με 3 ήττες σε ισάριθμα ματς και μάλιστα με 0-9 τέρματα. Για πρώτη φορά μετά το 1954 οι «κανονιέρηδες» ξεκινάνε τη σεζόν με 3 ήττες σε ισάριθμα ματς, ενώ το -9 στη διαφορά τερμάτων (0-9)αποτελεί το χειρότερο ξεκίνημα ομάδας στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ μετά από τρεις αγωνιστικές.

Τα στιγμιότυπα από το Τότεναμ - Γουότφορντ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.