Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλαφούζος σε παίκτες: «Φέτος δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν και για τίποτα»!

Αλαφούζος σε παίκτες: «Φέτος δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν και για τίποτα»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/9/2021 20:28
Ο Γιάννης Αλαφούζος, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί, είδε την προπόνηση και έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες ότι «πλέον δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν και για τίποτα. Καλή σεζόν και καλή επιτυχία σε όλους».

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος το Σάββατο (11/9) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στη σημερινή (9/9) προπόνηση ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στο «Γεώργιος Καλαφάτης», παρακολούθησε την προπόνηση και μίλησε στους παίκτες, αναφέροντας τους τα εξής:

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κοντά σας για να σας καλωσορίσω και να ευχηθώ να έχουμε μια καλή σεζόν. Πιστεύω ότι οι προοπτικές που υπάρχουν για φέτος είναι θετικές και αισιόδοξες. Βλέπετε οτι από την πλευρά μας προσπαθούμε να είμαστε απόλυτα συνεπείς και να σας προσφέρουμε τα πάντα, ενώ έχουμε και ένα εξαιρετικό προπονητικό τιμ. Θέλω, ειδικά από τους πιο παλιούς, να είστε πιο υπεύθυνοι φέτος και να ξέρετε ότι πλέον δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν και για τίποτα. Καλή σεζόν και καλή επιτυχία σε όλους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.