Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αστέρας Τρίπολης: Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας στις εξέδρες στα ματς με τους «μεγάλους»

Αστέρας Τρίπολης: Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας στις εξέδρες στα ματς με τους «μεγάλους»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
13/9/2021 15:53
Ο Αστέρας Τρίπολης με επίσημη ανακοίνωσή του ξεκαθάρισε ότι στα εντός έδρας παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, στο γήπεδο θα μπαίνουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Με αυτόν τον τρόπο στην ουσία οι Αρκάδες έκλεισαν την «πόρτα» στους οπαδούς των τεσσάρων «μεγάλων» ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος οι οποίοι συνήθιζαν να δίνουν το «παρών» στα παιχνίδια του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Φυσικά με το συγκεκριμένο μέτρο δεν θα μπορεί και κάποιος φίλος του Αστέρα που δεν έχει εισιτήριο να βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου, ωστόσο ο βασικός στόχος είναι να μην υπάρξουν οπαδοί των φιλοξενούμενων.

Άλλωστε την προσεχή Κυριακή (19/9) ο Αστέρας θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δικαίωμα εισόδου στους εντός έδρας αγώνες του ΑΣΤΕΡΑ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 με αντιπάλους την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Ως εκ τούτου στην αναμέτρηση της Κυριακής (19/09, 20:30) για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Εισιτήρια διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 διατίθενται στο Star Store (Εθν. Αντιστάσεως 67) σε ώρες λειτουργίας των καταστημάτων».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.