Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Ο Ιωνικός «ξέρανε» τον Άρη με «ζωγραφιά» του Άοσμαν (video)

Super League Interwetten: Ο Ιωνικός «ξέρανε» τον Άρη με «ζωγραφιά» του Άοσμαν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/9/2021 20:59
Ο Ιωνικός με εκπληκτικό γκολ του Άοσμαν στο 86’ κέρδισε με 1-0 τον Άρη στην Νέαπολη και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην επιστροφή του στην 1η κατηγορία.

Μετά από 14 χρόνια ο Ιωνικός πανηγυρίζει ξανά νίκη στην 1η κατηγορία, επικρατώντας με 1-0 του Άρη στην Νέαπολη για την πρεμιέρα της 2ης αγωνιστικής της Superleague Interwetten.

Οι νεοφώτιστοι έδωσαν χώρο στον Άρη και έκλεισαν όλους τους διαδρόμους προς την εστία τους, υποχρεώνοντας τους «κίτρινους» σε φλύαρη υπεροχή. Η ομάδα του Μάντζιου πραγματοποίησε ανάλογη εικόνα με αυτή της πρεμιέρας κόντρα στον ΟΦΗ, όντας ασύνδετη μεταξύ των γραμμών της και απείλησε ελάχιστα την αντίπαλη εστία. Ενδεικτικό ότι στο πρώτο μέρος είχε μόλις μια αξιόλογη φάση με άστοχο πλασέ του Ιτούρμπε (42’) από πλεονεκτική θέση, ενώ εξίσου άστοχες ήταν οι προσπάθειες των Καμαρά (48’) και Χαίροβιτς (81’) στην επανάληψη.

Ο Ιωνικός, με έναν εξαιρετικό Τσιγκρίνσκι που έκοψε όλες τις μπαλιές, κράτησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το μηδέν και στο 86’… τέζαρε τους Θεσσαλονικείς με εκπληκτικό σουτ του Άοσμαν αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή. Στα εναπομείναντα λεπτά ο Άρης πίεσε για την ισοφάριση αλλά μεγάλη φάση δεν έκανε και οι νεοφώτιστοι πανηγύρισαν έξαλλα την πρώτη τους νίκη στη σεζόν.

Το γκολ:




Τα στιγμιότυπα:




Πανηγυρισμοί παικτών και οπαδών μετά την πρώτη νίκη:




Σπανός: «Ήμασταν άψογοι τακτικά, πήραμε τρίποντο που είναι δύσκολο να το πάρουν άλλες ομάδες»




Μάντζιος: «Ο Ιωνικός το ήθελε περισσότερο»



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.