Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Άλωσε» το «Στάμφορντ Μπριτζ» η Σίτι, «διπλό» της Βίλα στο «Όλντ Τράφορντ» (video)

Πρέμιερ Λιγκ: «Άλωσε» το «Στάμφορντ Μπριτζ» η Σίτι, «διπλό» της Βίλα στο «Όλντ Τράφορντ» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/9/2021 17:06
Η Μάντσεστερ Σίτι με γκολ του Ζεσούς κέρδισε με 1-0 την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και την έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας. Την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 1-0 από την Άστον Βίλα στο «Όλντ Τράφορντ», με τους «κόκκινους διαβόλους» να έχουν χαμένο πέναλτι με τον Φερνάντες στις καθυστερήσεις.

Γαλάζιο βάφτηκε το μεγάλο ντέρμπι της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι στο Λονδίνο. Οι «πολίτες» με εξαιρετική εμφάνιση κέρδισαν με 1-0 τους «μπλε» και τους έπιασαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Καμία ομάδα δεν κατέγραψε σουτ στο στόχο στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε την πλήρη υπεροχή, πιέζοντας ασφυχτικά την παθητική Τσέλσι, η οποία αμύνονταν μαζικά στην περιοχή της. Οι φιλοξενούμενοι με τρομερό πρέσινγκ, «έπνιξαν» την αντίπαλο τους, που αδυνατούσε να κυκλοφορήσει τη μπάλα, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους και στο 53’ ο Ζεσούς έλυσε το γόρδιο δεσμό, σκοράροντας με σουτ εντός περιοχής, επωφελούμενος και από την κόντρα της μπάλας στον Ζορζίνιο.

Η Τσέλσι αναγκάστηκε να βγει από το καβούκι της, δίνοντας έτσι μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, αλλά οι παίκτες της Σίτι αμύνθηκαν εξαιρετικά και δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να απειλήσουν με αξιώσεις. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν τις καλύτερες στιγμές για ένα δεύτερο τέρμα, αλλά όποτε χρειάστηκε ο Μεντί δήλωσε «παρών» κρατώντας το 1-0 ως το τέλος.

Στο άλλο παιχνίδι, η Άστον Βίλβα πήρε μεγάλο «διπλό» (1-0) στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στην πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Χάουζ με άπιαστη κεφαλιά στο 88’ «πάγωσε» το «Όλντ Τράφορντ» δίνοντας το προβάδισμα στους «χωριάτες», αλλά τρία λεπτά μετά λίγο έλειψε να γίνει μοιραίος αφού έκανε χέρι στην περιοχή και υπέπεσε σε πέναλτι. Ο Φερνάντες ανέλαβε την εκτέλεση αντί του Ρονάλντο αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ και έτσι η ομάδα του Ντιν Σμιθ «απέδρασε» με το «διπλό» από το Θέατρο των Ονείρων.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.