Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Γιουβέντους «λύγισε» την Τσέλσι, ηχηρή «σφαλιάρα» της Μπενφίκα στην Μπάρτσα, «λυτρωτής» και ρέκορντμαν ο Ρονάλντο για τη  Γιουνάιτεντ (videos)

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Γιουβέντους «λύγισε» την Τσέλσι, ηχηρή «σφαλιάρα» της Μπενφίκα στην Μπάρτσα, «λυτρωτής» και ρέκορντμαν ο Ρονάλντο για τη Γιουνάιτεντ (videos)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
30/9/2021 00:04
Η Γιουβέντους θριάμβευσε 1-0 κόντρα στην Τσέλσι χάρη σε γκολ του Κιέζα, ενώ η Μπενφίκα διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 3-0 με πρωταγωνιστή τον Νούνιες. «Λύτρωσε» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο δίνοντας τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Βιγιαρεάλ στο «Ολντ Τράφορντ», στα σημαντικότερα παιχνίδια της Τετάρτης (29/9) για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας η Αταλάντα έκαμψε δύσκολα εντός έδρας την αντίσταση της Γιουνγκ Μπόις με 1-0, ενώ η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης «σκόρπισε» τη Μάλμε με 4-0.

«Περίπατος» για την Μπάγερν Μονάχου που διέσυρε την Ντιναμό Κιέβου με 5-0. Ισόπαλες στη Γερμανία (1-1) η Βόλφσμπουργκ με την Σεβίλλη, ενώ η Σάλτσμπουργκ νίκησε 2-1 στην Αυστρία τη Λιλ.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν απόλυτα στα επτά από τα οκτώ ματς πετυχαίνοντας νίκες, ενώ η μοναδική ομάδα που επιβίωσε ως φιλοξενούμενη ήταν η Σεβίλλη που δεν ηττήθηκε στη Γερμανία από τη Βόλφσμπουργκ κι απέσπασε ισοπαλία.

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές.5ος όμιλος: Θρίαμβος της Μππενφίκα επί της Μπάρτσα, «καταιγίδα» η Μπάγερν

Η Μπενφίκα ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο «Ντα Λουζ» πετυχαίνοντας ιστορική νίκη με 3-0 απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ντάρβιν Νούνιες ο οποίος άνοιξε κι έκλεισε το σκορ, ενώ ο Ράφα Σίλβα είχε πετύχει το δεύτερο τέρμα των «αετών».



Στο Μόναχο η Μπάγερν δεν είχε διάθεση για αστεία απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου και το τελικό 5-0 μαρτυράει τα πάντα για την εικόνα του ματς. Ο Λεβαντόφσκι πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα των Βαυαρών για να ακολουθήσουν ακόμα τρία από τους Γκνάμπρι, Σανέ και Τσούπο-Μοτίνγκ.



6ος όμιλος: Ρεκόρ με γκολ λύτρωσης από τον Ρονάλντο , ζορίστηκε αλλά νίκησε η Αταλάντα

Στο «Ολντ Τράφορντ» η Γιουνάιτεντ χρειάστηκε σωρεία επεμβάσεων του Ντε Χεά και το γκολ του Ρονάλντο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων για να νικήσει με 2-1 τη Βιγιαρεάλ παίρνοντας μία άτυπη ρεβάνς για την ήττα στα πέναλτι στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Το «κίτρινο υποβρύχιο» προηγήθηκε με τον Αλκάσερ και ο Τέλες είχε ισοφαρίσει με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή. Στις καθυστερήσεις ο Ρονάλντο χάρισε το «τρίποντο» στο σύνολο του Σόλσκιερ και συνδύασε το ρεκόρ των περισσότερων συμμετοχών ποδοσφαιριστή στο Τσάμπιονς Λιγκ μ' ένα κρίσιμο τέρμα.



Στο χρονικά πρώτο παιχνίδι του γκρουπ, η Αταλάντα συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τη Γιουνγκ Μπόις. Παρ' όλα αυτά η ομάδα του Γκασπερίνι κατόρθωσε να πάρει το πολύτιμο «τρίποντο» επικρατώντας 1-0 χάρη σε γκολ Πεσίνα στο 68'.



7ος όμιλος: «Βασίλισσα» των πέναλτι η Σάλτσμπουργκ, ισόπαλες Βόλφσμπουργκ και Σεβίλλη

Επί αυστριακού εδάφους η Σάλτσμπουργκ με δύο πέναλτι του Αντεγέμι νίκησε 2-1 τη Λιλ που μείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουράκ Γιλμάζ. Οι πρωταθλητές Αυστρίας έχουν κερδίσει ήδη πέντε πέναλτι στα δύο πρώτα ματς της φάσης των ομίλων.



Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν η Βόλφσμπουργκ με τη Σεβίλλη. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με γκολ του Στέφεν στο 48' για να ισοφαρίσει ο Ράκιτιτς λίγο πριν το τέλος μετά από αμφισβητούμενο πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Καμπάκοφ.



8ος όμιλος: Θρίαμβος της Γιουβέντους κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι, υπερηχητική η Ζενίτ

Στο πιο μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς η Γιουβέντους έκαμψε 1-0 την αντίσταση της πρωταθλήτριας Ευρώπης Τσέλσι. Το «χρυσό» γκολ σημείωσε ο Κιέζα στα 11'' μετά τη σέντρα του δευτέρου μέρους. Πίεσαν ασφυκτικά οι παίκτες του Τούχελ μέχρι το τέλος, δίχως να βρουν τον τρόπο να απαντήσουν και να αποφύγουν την ήττα.



Τέλος, στην Αγία Πετρούπολη η Ζενίτ κλήθηκε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στη Μάλμε. Το έκανε με εμφατικό τρόπο διαλύοντας τους πρωταθλητές Σουηδίας με 4-0. Στο 9' ο Κλαουντεμίρ ήταν αυτός που την έβαλε σε θέση «οδηγού» και πήγε προηγούμενη με 1-0 στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Καταιγιστικοί οι γηπεδούχοι στην επανάληψη με τον Κουζιάγεφ να σκοράρει με κεφαλιά για το 2-0 στο 49'. Ο Σουτόρμιν στο 80' «έγραψε» το 3-0 και στις καθυστερήσεις ο Βέντελ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.