Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Ξανά στην κορυφή ο Βόλος, 2-1 τον Αστέρα (video)

Super League Interwetten: Ξανά στην κορυφή ο Βόλος, 2-1 τον Αστέρα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2021 18:09
Ο Βόλος κέρδισε με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό, έφτασε τις 4 νίκες σε 5 μάτς και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή του πρωταθλήματος. Φαν Βέερτ (18’ πεν.) και Φεράρι (79’) τα γκολ, μείωσαν με Σόνι οι Αρκάδες, που παραμένουν χωρίς νίκη μετά από 5 παιχνίδια.

Κακή παρένθεση αποδείχθηκε η ήττα στην Λεωφόρο για τον Βόλο. Η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, ανεβαίνοντας –έστω και προσωρινά- στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Αστέρας είχε μπει καλύτερα στο ματς και είχε δύο καλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά, με σουτ του Κρέσπι (10’) και κεφαλιά του Μπαράλες (12’) αλλά ο Κότνικ και στις δύο περιπτώσεις αντέδρασε σωστά. Οι γηπεδούχοι κράτησαν το μηδέν και προηγήθηκαν αυτοί στο σκορ, όταν στο 16’ ο Παπαδόπουλος έχασε τη μπάλα και ανέτρεψε τον Ρεγκατέν στην περιοχή, δίνοντας την ευκαιρία στον Φαν Βέερτ να σκοράρει από την άσπρη βούλα. Αυτό ήταν το 4ο γκολ του Ολλανδού φορ στο πρωτάθλημα.

Μετά την αρχική ψυχρολουσία, ο Αστέρας κέρδισε ξανά μέτρα και στο 39’ είχε σημαντική στιγμή με σουτ του Καρμόνα, αλλά ο Κότνικ είπε και πάλι «όχι», κρατώντας το μηδέν. Ο γκολκίπερ του Βόλου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο πρώτο μέρος αλλά υπέστη θλάση και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος διαχειρίζονταν καλύτερα το υπέρ του προβάδισμα και στο 60’ βρήκε δίχτυα με τον Γκρίλο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα μέσω VAR για οφσάιντ, μιας και από το ριπλέι φάνηκε πως η μπάλα έφτασε στον σκόρερ από το σώμα του Αλβαρες. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και έφτασαν τελικά στο 2-0 στο 79’. Ο Σοάρες έκλεψει από τον Ριέρα και έδωσε στον Ρεγκατέν, αυτός μοίρασε στον Φεράρι, ο οποίος με σουτ εντός περιοχής ανέβασε τον δείκτη του σκορ.

Ο Αστέρας τα έπαιξε όλα για όλα, είχε καλή στιγμή στο 83’ με σουτ του Σόνι και δύο λεπτά μετά ο Καμερουνέζος σκόραρε με ωραίο γυριστό, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ των Αρκάδων στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι άνοιξε αρκετά στα τελευταία λεπτά, με τον Βόλο να είχε δοκάρι στο 89’ σε κεφαλιά του Ροσέρο και τον Αστέρα να απαντά στη συνέχεια με τον Ιγκλέσιας, ο οποίος κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Ρομέρο. Το 2-1 έμεινε τελικά ως το φινάλε και ο Βόλος με 4 νίκες σε 5 ματς, πέρασε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας με αγώνα περισσότερο. Στον αντίποδα, ο Αστέρας συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας 2 βαθμούς σε 5 παιχνίδια.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.