Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Άνετο «διπλό» του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο (video)

Super League Interwetten: Άνετο «διπλό» του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/10/2021 20:41
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-1 του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», διεύρυνε το αήττητο σερί του απέναντι στους Κρητικούς (10-1-0) και πέρασε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας. Σβιντέρσκι (15’), Κούρτιτς (58’) και Αουγκούστο (71’) τα γκολ, μείωσαν στο φινάλε με τον Ναμπί (90+1’) οι γηπεδούχοι.

Την τέταρτη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον ΟΦΗ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε με το άνετο 3-1 την λαβωμένη ομάδα του Νίκου Νιόπλια και πέρασε έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν κυρίαρχοι από το ξεκίνημα, προηγήθηκαν στο 15’ με τον Σφιντέρσκι, ενώ στο 58’ ο Κούρτιτς έκανε το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Τη νίκη «σφράγισε» στο 71’ ο Αουγκούστο, σκοράροντας με πλασέ εντός περιοχής έπειτα από ωραίο γύρισμα του Ροντρίγκο.

Ο ΟΦΗ που κατέβηκε με πολλές απουσίες, είχε μια καλή στιγμή με πλασέ του Ντουρμισάι στο 12’ για να προηγηθεί–σταμάτησε στη γραμμή ο Βιεϊρίνια- αλλά δεν μπόρεσε να σταματήσει τους φιλοξενούμενους και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 90+1’ με όμορφο σουτ του Ναμπί, ο οποίος συνδύασε με γκολ την επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά από 12 μήνες.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.