Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαν'τ Σχιπ: «Διαφορετικό το ματς με την Σουηδία, πάμε για τη νίκη» (video)

Φαν'τ Σχιπ: «Διαφορετικό το ματς με την Σουηδία, πάμε για τη νίκη» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/10/2021 22:01
Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ στάθηκε στην κρισιμότητα της νίκης της Ελλάδας απέναντι στη Γεωργία, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα μπορεί να προκριθεί στο Μουντιάλ και έδωσε το έναυσμα για τη νίκη στην Σουηδία.

Αναλυτικά όσα είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής Φαν’τ Σχιπ μετά το «διπλό» (2-0) της Εθνικής στην Γεωργία:

Για τη νίκη: «Ξέραμε ότι για να μείνουμε στο κόλπο της πρόκρισης θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Ήταν δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα με καλούς παίκτες. Είχαμε μερικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Συνολικά ήμασταν η καλύτερη ομάδα αλλά έπρεπε να περιμένουμε ως το τέλος για να σκοράρουμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Δεν γυρνάμε ακόμα σπίτι, διότι έχουμε να πάμε στην Στοκχόλμη».

Για το δε θέλει να επαναλάβουν οι παίκτες του στην Σουηδία σε σχέση με αυτά που είδε σήμερα: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Αυτό που δείξαμε κόντρα σε Σουηδία και σήμερα είναι ότι παίζουμε ως ομάδα, παλεύουμε ο ένας για τον άλλος. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, κερδίσαμε πολλά κόρνερ και στο τέλος. Μένουμε στα πράγματα που θέλουμε να βλέπουμε. Στο ματς με την Σουηδία θα είναι διαφορετική προσέγγιση, είναι διαφορετικό παιχνίδι. Παίζουν στο σπίτι τους, πρέπει και αυτοί να κερδίσουν για να μείνουν στην κούρσα της πρόκρισης. Θα βρούμε τις ευκαιρίες μας αλλά πρέπει να βρεθούμε στα καλύτερα μας για να πάρουμε αποτέλεσμα».

Για το αν μπορούμε να προκριθούμε διότι μετά την ισοπαλία με τον Κόσοβο όλοι θεωρούσαν τελειωμένες τις ελπίδες πρόκρισης: «Φυσικά μπορούμε να προκριθούμε, διότι είμαστε ακόμα στην κούρσα της πρόκρισης. Έχουμε άλλον έναν τελικό μπροστά μας. Γι αυτό το ματς αυτό ήταν κρίσιμο. Τα καταφέραμε και παραμένουμε ζωντανοί στην πρόκριση. Αυτά είναι προφανή».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.