Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνς: «Είμαι σίγουρος πως αύριο θα ζήσουμε μία μεγάλη βραδιά που θα συνδυαστεί με νίκη»

Μαρτίνς: «Είμαι σίγουρος πως αύριο θα ζήσουμε μία μεγάλη βραδιά που θα συνδυαστεί με νίκη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/11/2021 17:08
Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Άιντραχτ δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τόνισε πως η απουσία του Κόστιτς δεν επηρεάζει τα πλάνα και πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι πιο πιεστική αλλά και αποτελεσματική με την κατοχή της μπάλας σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την Άιντραχτ που θα αποτελέσει το 50ο ευρωπαϊκό του στον Ολυμπιακό:

Για το που υστέρησε ο Ολυμπιακός στο ματς της Φρανκφούρτης: «Μετά την ανάλυση του προηγούμενου παιχνιδιού, ο τομέας που δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο παιχνίδι είναι η πίεση μέσα στον αγώνα. Δεν καταφέραμε να είμαστε αρκετά πιεστικοί έτσι όπως θα έπρεπε. Το δεύτερο που δεν κάναμε καλά ήταν η κατοχή της μπάλας, δε βγαίναμε στο τρίτο μισό στου γηπέδου και δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Αυτό που χρειάζεται είναι να ασκήσουμε μεγαλύτερη πίεση, να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας καθώς και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση».

Για την κατάσταση του Μπουχαλάκη: Για τον Μπουχαλάκη πρέπει να περιμένουμε ακόμα 24 ώρες για να εκτιμηθεί ξανά η κατάστασή του. Δεν θα είναι τόσο εύκολο αλλά πρέπει να δώσουμε λίγο χρόνο. Το σίγουρο είναι πως ο Μίχαλ Καρμπόβνικ δεν θα είναι αύριο στην αποστολή και αυτή θα είναι η μοναδική μας απουσία».

Για το αν τον ανησυχούν τα γκολ που δέχεται η ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια: «Αν τον ανησυχεί ότι δέχεται γκολ στα τελευταία παιχνίδια: «Ανησυχώ πολύ περισσότερο όταν χάνουμε. Πρέπει να δουλέψουμε και να διορθώσουμε το κομμάτι αυτό. Είναι ένα γεγονός αλλά αποτελεί μέρος του παιχνιδιού. Με την Άιντραχτ δεχθήκαμε γκολ στο τέλος του ημιχρόνου και αυτός ήταν ένας βασικός παράγοντας. Όταν δεν οδηγεί σε κάποια ήττα και η ομάδα αντιδράει, δεν είναι τόσο ανησυχητικό».Για την απουσία του Κόστιτς και αν επηρεάζει τα προπονητικά πλάνα: «Η απουσία του Κόστιτς δεν θα επηρεάσει ούτε τη στρατηγική ούτε τα πάνα του αντίπαλου προπονητή. Στο τελευταίο παιχνίδι με την Λειψία ένας άλλος παίκτης έπαιξε στη θέση του. Αυτό που θα δούμε είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που περιμένουμε στα τελευταία 6-8 παιχνίδια της. Δεν θα αλλάξουμε το σύστημά μας για έναν παίκτη. Εάν αλλάξει στρατηγική ή σχήμα η Αϊντραχτ δεν θα οφείλεται στη δική του απουσία όσο σημαντικός παίκτης κι αν είναι».

Για την απουσία του Σισέ σε συνδυασμό με τα λίγα παιχνίδια που έχει ο Μπα: «Είναι αλήθεια πως ο Σισέ κάνει καταπληκτική δουλειά δίπλα στον Σωκράτη φέτος αλλά όλοι γνωρίζουμε τον Μπα και πως μπορούμε να τον εμπιστευτούμε. Είχε κάποια προβλήματα στο τελευταίο του παιχνίδι αλλά αυτό οφείλεται και στην έλλειψη παιχνιδιών και θα τα ξεπεράσει».

Για το ότι συμπληρώνει 50 ευρωπαϊκά ματς με τον Ολυμπιακό και αν θα το γιορτάσει με θετικό αποτέλεσμα καθώς και αν έχει ξεχωρίσει κάποιο συγκεκριμένο ματς στη μνήμη του: «Είμαι σίγουρος πως αύριο θα τα καταφέρουμε και θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Μεγάλες ευρωπαϊκές μνήμες και υπέροχες βραδιές σε αυτό το γήπεδο του Ολυμπιακού. Είμαι σίγουρος πως θα ζήσουμε αύριο μία μεγάλη βραδιά που θα συνδυαστεί με νίκη»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.