Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έξαλλος με τον Παπαπέτρου ο Μουρίνιο: «Τώρα θα γυρίσει ήρεμος στην Ελλάδα…» (video)

Έξαλλος με τον Παπαπέτρου ο Μουρίνιο: «Τώρα θα γυρίσει ήρεμος στην Ελλάδα…» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2021 01:37
Έξαλλος με τη διαιτησία του Τάσου Παπαπέτρου ήταν ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά το φινάλε του αγώνα της Ρόμα με την Μπόντο Γκλιμτ στο «Ολίμπικο» (2-2).

Η Ρόμα μετά τη συντριβή με 6-1 από την Μπόντο Γκλιμτ στην Νορβηγία, δεν κατάφερε να κερδίσει την αντίπαλο της ούτε στο «Ολίμπικο» καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2.

Βέβαια οι «τζιαλορόσι» φωνάζουν για δύο περιπτώσεις πέναλτι που δεν καταλογίστηκαν από τον Τάσο Παπαπέτρου που ήταν διαιτητής του αγώνα. Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν έξαλλος με τις διαιτητικές αποφάσεις και εξαπέλυσε «πυρά» κατά του Έλληνα διαιτητή:

Κοιτάξτε ο διαιτητής πρέπει να εξηγήσει, αλλά δεν μιλάνε… Δεν μας δόθηκαν δύο ξεκάθαρα πέναλτι. Απολύτως ξεκάθαρα. Πόσους βαθμούς θα χάσουμε από διαιτητικά λάθη; Δεν ξέρω εάν φέρνουν διαιτητές που είναι κακοί και ξεκινούν τις διεθνείς τους καριέρες στο Κόνφερενς Λιγκ. Δεν είπα τίποτα για τον διαιτητή στην Νορβηγία γιατί χάσαμε με 6-1, αλλά εδώ ήταν δύο ξεκάθαρα πέναλτι… Τώρα θα γυρίσει ήρεμος στην Ελλάδα… Δυσκολευτήκαμε να σκοράρουμε γκολ στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε αλλά για μια ακόμα φορά ο διαιτητής ήταν απόλυτα καθοριστικός
.

Οι δύο φάσεις που διαμαρτύρεται η Ρόμα (στο Κόνφερενς Λιγκ δεν υπάρχει VAR):




Μερικές από τις δηλώσεις του Ζοζέ Μουρίνιο μετά το παιχνίδι:




Τα στιγμιότυπα του αγώνα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.