Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νόριτς: Κέρδισε για πρώτη φορά μετά από 20 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ και απέλυσε τον προπονητή!

Νόριτς: Κέρδισε για πρώτη φορά μετά από 20 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ και απέλυσε τον προπονητή!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2021 22:05
Η Νόριτς απέλυσε τον προπονητή Ντάνιελ Φάρκε από τον πάγκο της λίγη ώρα μετά την πρώτη νίκη της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ!

Η Νόριτς πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα της Μπρέντφορντ (2-1) και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο μετά το παιχνίδι, η διοίκηση έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Ντάνιελ Φάρκε!

Ο Γερμανός τεχνικός βρίσκονταν στον πάγκο της ομάδας από τον Ιούλιο του 2017 και κατέκτησε μαζί της δύο πρωταθλήματα στην Τσάμπιονσιπ (2018-19, 2020-21).

Είχε στηριχθεί από τη διοίκηση μετά τον πρώτο υποβιβασμό από την Πρέμιερ Λιγκ και κατάφερε πέρσι να επαναφέρει την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια, όμως το ξεκίνημα της φέτος ήταν αποκαρδιωτικό, μετρώντας μόλις 2 βαθμούς και 3-25 τέρματα μετά από 10 αγωνιστικές. Αν μετρηθούν μάλιστα και τα παιχνίδια από την προπέρσινη σεζόν που βρίσκονταν στην πρώτη κατηγορία, έτρεχε αρνητικό σερί 20 αγώνων χωρίς νίκη (0-2-18), έχοντας το… εντυπωσιακό 4-49 τέρματα!

Όλα αυτά τα αρνητικά σερί έσπασαν σήμερα (6/5) με το σπουδαίο «διπλό» επί της Μπρέντφορντ, ωστόσο μετά το παιχνίδι η διοίκηση ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον πάγκο της ομάδας. Αν μη τι άλλο, περίεργο timing από τη διοίκηση των «καναρινιών» και μένει να φανεί ποιος θα είναι ο νέος προπονητής για την ομάδα των Δημήτρη Γιαννούλη και Χρήστου Τζόλη.

Να σημειωθεί ότι ο Φάρκε αποχωρεί από την Νόριτς έχοντας γράψει αρνητικό ρεκόρ στην Πρέμιερ Λιγκ ως ο μόνος προπονητής με 15 διαδοχικές ήττες. Παράλληλα έχει το 4ο χειρότερο ρεκόρ νικών από όλους τους προπονητές που έχουν σε τουλάχιστον 20 παιχνίδια στην κατηγόριας, με μόλις 6 νίκες σε 49 παιχνίδια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.