Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απολογήθηκε και τιμωρήθηκε ο οπαδός της Λυών: «Ζητώ συγγνώμη, δεν ήθελα να χτυπήσω τον Παγέτ»

Απολογήθηκε και τιμωρήθηκε ο οπαδός της Λυών: «Ζητώ συγγνώμη, δεν ήθελα να χτυπήσω τον Παγέτ»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
23/11/2021 17:11
Ο οπαδός της Λυών ο οποίος χτύπησε με μπουκάλι τον Ντμίτρι Παγέτ κι αποτέλεσε την αιτία της διακοπής του ντέρμπι με τη Μαρσέιγ, απολογήθηκε για την πράξη του.

Μόλις στο τέταρτο λεπτό του αγώνα κι ενώ ο Παγέτ κατευθύνθηκε στη γωνία για να εκτελέσει ένα κόρνερ, δέχτηκε ένα μπουκάλι στο κεφάλι.

Όπως ήταν λογικό υπήρξε διακοπή και διαβουλεύσεις. Την Τρίτη (23/11) ο οπαδός απολογήθηκε στο δικαστήριο. Εκεί εμφανίστηκε φορώντας μία φανέλα της Μπάγερν Μονάχου και μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι εδώ και είκοσι χρόνια πάει στο γήπεδο, δίχως να έχει δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.

Παράλληλα θέλησε να ζητήσει συγγνώμη τόσο από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο κι από τη Λυών. Η τελευταία είχε ζητήσει την παραδειγματική του τιμωρία μετά το συμβάν.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

Πέταξα το αντικείμενο προς τον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να θέλω να αγγίξω τον Παγέτ. Το έκανα μέσα στο γενικότερο κλίμα που υπήρχε. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Παγέτ και τη Λυών. Πάω στο γήπεδο εδώ και 20 χρόνια. Δεν ξέρω τι συνέβαινε στο κεφάλι μου. Δεν ήθελα να στοχεύσω τον Παγέτ. Στόχευα γύρω του, δεν ήθελα να τον χτυπήσω.


Όπως έγινε αργότερα γνωστό την Τρίτη (23/11), ο οπαδός τιμωρήθηκε με έξι μήνες φυλάκιση με αναστολή, ενώ για πέντε χρόνια του απαγορεύτηκε η είσοδος στο γήπεδο της Λυών. Μάλιστα στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας θα είναι υποχρεωμένος να πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.