Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα στο 90+5’ ο ΠΑΟΚ, τεσσάρα η ΑΕΚ (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα στο 90+5’ ο ΠΑΟΚ, τεσσάρα η ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2021 23:30
Ο ΠΑΟΚ με απευθείας φάουλ του Κούρτιτς στο 90+5’ ισοφάρισε σε 1-1 την ΑΕΛ στην Λάρισα και απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Από τώρα στους «8» η ΑΕΚ, 4-0 την Κηφισιά, σκοράροντας και τα τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

‘Εστω και δύσκολα, ο ΠΑΟΚ απέσπασε ισοπαλία 1-1 με την ΑΕΛ στην Λάρισα και απέκτησε το προβάδισμα για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας εν όψει της ρεβάνς στην Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε την ομάδα με πολλές αλλαγές και ο «Δικέφαλος του Βορρά» τα βρήκε σκούρα απέναντι στους «βυσσινί». Ενδεικτικό ότι στο πρώτο ημίχρονο είχε μονάχα μια κλασσική φάση με το χαμένο τετ-α-τετ του Άκπομ (37’). Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τους Θεσσαλονικείς μάλιστα να μένουν πίσω στο σκορ στο 64’. Ο Γλυνός με ωραία ατομική ενέργεια, πέρασε δύο παίκτες του ΠΑΟΚ και έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Παπαγεωργίου έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Ταχάρ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο ΠΑΟΚ πίεσε ασφυχτικά τους γηπεδούχους, απείλησε με κεφαλιά του Σφιντέρσκι στο 78’ και εν τέλει κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις με εξαιρετική απευθείας φάουλ του Κούρτιτς.

Νωρίτερα, η ΑΕΚ επικράτησε με 4-0 της Κηφισιάς στο ΟΑΚΑ και βρίσκεται ήδη στους «8» του Κυπέλλου. Ο Αργύρης Γιαννίκης προχώρησε σε ολικό ροτέισον και η ομάδα του παρά τις ευκαιρίες έμεινε στο 0-0 στο ημίχρονο, με την Κηφισιά να αντέχει την πίεση. Στην επανάληψη όμως η «Ένωση» «καθάρισε» το παιχνίδι και την πρόκριση, πετυχαίνοντα τέσσερα γκολ με τους Ανσαριφάρντ (52’), Σβάρνα (57’), Τάνκοβιτς (70’) και Χατζισαφί (74’). Στα αξιοσημείωτα πως ο Γέβτιτς έκανε χατ-τρικ στις ασίστ, φτιάχνοντας τα τρία από τα τέσσερα γκολ.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.