Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ούτε σε ταινία: Η Σέρο Πορτένιο πήρε το πρωτάθλημα με γκολ στο 90+11΄! (video)

Ούτε σε ταινία: Η Σέρο Πορτένιο πήρε το πρωτάθλημα με γκολ στο 90+11΄! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/12/2021 16:48
Απίστευτο φινάλε στο πρωτάθλημα Παραγουάης, με την Σέρο Πορτένιο να ισοφαρίζει την Γκουαρανί στο 90+11΄ (2-2) και να της παίρνει τον τίτλο μέσα από τα χέρια!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη την τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα Παραγουάης. Η Γκουαρανί υποδέχονταν την Σέρο Πορτένιο στην έδρα της και χρειάζονταν μόνο νίκη για να πάρει το πρωτάθλημα, αφού υπολειπόταν δύο βαθμούς της αντιπάλου της.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Γκουαρανί, καθώς στο 15’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και εν συνεχεία πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Οβιέδο (36’) και Γκονζάλες (51’). Το 2-0 έμεινε μέχρι το 90’ και οι γηπεδούχοι βρίσκονταν λίγα λεπτά μακριά από τον τίτλο. Κι όμως δεν τα κατάφεραν!

Στις καθυστερήσεις ο αμυντικός Ουρμπιέτα (90+2’) και ο τερματοφύλακας Σέρβιο (90+3’) αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Γκουαρανί είχε κάνει όμως τις τρεις αλλαγές με συνέπεια, ο αμυντικός Κάσερες να περάσει στην εστία.

Η Σέρο Πορτένιο εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το αριθμητικό πλεονέκτημα, μείωσε σε 2-1 στο 90+9’ με τον Εσπινόλα και στο 90+11’ ο Πατίνο ισοφάρισε σε 2-2, χαρίζοντας το πρωτάθλημα στους φιλοξενούμενους.

Η Σέρο Πορτένιο με το βαθμό, διατήρησε το +2, τερματίζοντας στην πρώτη θέση με 38 βαθμούς έναντι 36 της Γκουαρανί.

Photo Credit: https://twitter.com/CCP1912oficial




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.