Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Ο Σάλιακας «καθάρισε» την πρώην ομάδα του (video)

Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Ο Σάλιακας «καθάρισε» την πρώην ομάδα του (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
6/12/2021 21:35
Ένα υπέροχο γκολ του Μανώλη Σάλιακα στο 55' αποδείχτηκε αρκετό για τον ΠΑΣ Γιάννινα ούτως ώστε να νικήσει τη Λαμία με 1-0 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στον αγώνα που έριξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Ο «Άγιαξ» της Ηπείρου με αυτό το «τρίποντο» έφτασε τους 19 βαθμούς και «σκαρφάλωσε» στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ. Στον αντίποδα οι τυπικά γηπεδούχοι έμειναν «κολλημένοι» στους 10 πόντους και παραμένουν στη 12η θέση της βαθμολογίας, απέχοντας τρεις βαθμούς από τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης.

Το τέρμα που έκανε τη διαφορά σημειώθηκε στο 55' από τον Μανώλη Σάλιακα. Ο 25χρονος Κρητικός δεξιός μπακ πήρε την μπάλα αρκετά έξω από την περιοχή της Λαμίας και μ' ένα υπέροχο σουτ την έστειλα να αναπαυτεί στα δίχτυα της εστίας των αντιπάλων του.

Μάλιστα μετά την επίτευξη του γκολ ο διεθνής μπακ δεν πανηγύρισε, ως ένδειξη σεβασμού στην πρώην ομάδα του, καθώς είχε φορέσει τη φανέλα της την αγωνιστική περίοδο 2019/20, ακριβώς πριν πάρει μεταγραφή για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν το δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι που η Λαμία αναγκάστηκε να παίξει στο Βόλο και στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση και δεν επιτρέπει να διεξαχθεί καμία αναμέτρηση της Super League Interwetten.

Το συγκεκριμένο γεγονός έχει κοστίσει στο σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου, καθώς έχει υποστεί ισάριθμες ήττες και δεν τα καταφέρνει το ίδιο καλά όπως στη φυσική του έδρα.

Δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.