Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Σούπερ «μάχες» στους «16», ξεχωρίζει η κόντρα Μέσι με Ρονάλντο στο Παρί-Γιουνάιτεντ

Τσάμπιονς Λιγκ: Σούπερ «μάχες» στους «16», ξεχωρίζει η κόντρα Μέσι με Ρονάλντο στο Παρί-Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
13/12/2021 13:24
Δύο πολύ μεγάλα ζευγάρια προέκυψαν από την κλήρωση που έγινε τη Δευτέρα (13/12) στη Νιόν της Ελβετίας για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρόκειται για τη μεγάλη «μάχη» ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -και παράλληλα του Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο- η οποία ξυπνάει μνήμες από την επική τους κόντρα τη σεζόν 2018/19, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ζευγάρι της Ίντερ με τον Άγιαξ. Σημαντικές κόντρες στο πρόσφατο παρελθόν είχαν και η Ατλέτικο με την Μπάγερν, ωστόσο οι Βαυαροί φαντάζουν ακλόνητο φαβορί.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ζευγάρια, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, και Τσέλσι αναμένεται να έχουν εύκολο έργο κόντρα στη Μπενφίκα, Βιγιαρεάλ, Σάλτσμπουργκ και Λιλ αντίστοιχα, ενώ κρύβει παγίδες για τη Γιουβέντους η σύγκρουση με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς πέρσι είχε αποκλειστεί στους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης από μία άλλη πορτογαλική ομάδα, την Πόρτο.

Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν 15-16 και 22-23/2 και οι επαναληπτικοί στις 8-9 και 15-16/3. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο των ομάδων που είχαν τερματίσει στη δεύτερη θέση του γκρουπ τους κι αναγράφονται πρώτες στα ζευγάρια, ενώ η ρεβάνς σ' εκείνες που ήταν στην κορυφή.

Υπενθυμίζεται ότι από φέτος δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, κάτι που σημαίνει ότι οποιαδήποτε συνολική ισοπαλία θα οδηγεί σε παράταση.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των «16»:

Μπενφίκα - Ρεάλ Μαδρίτης

Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι

Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου

Σάλτσμπουργκ - Λίβερπουλ

Ίντερ - Άγιαξ

Σπόρτινγκ Λισαβονάς - Γιουβέντους

Τσέλσι - Λιλ

Παρί Σεν Ζερμέν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.