Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάος με τον διαιτητή στο Τυνησία-Μάλι: Σφύριξε τη λήξη στο 86’, πήρε πίσω την απόφαση και έληξε το ματς στο 89’!

Χάος με τον διαιτητή στο Τυνησία-Μάλι: Σφύριξε τη λήξη στο 86’, πήρε πίσω την απόφαση και έληξε το ματς στο 89’!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2022 17:01
Απίθανα πράγματα στο παιχνίδι της Τυνησίας με το Μάλι (0-1) για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με τον διαιτητή να σφυρίζει προσωρινά τη λήξη του αγώνα στο 86’ (!), στο επόμενο λεπτό να αποβάλει με ανύπαρκτη κόκκινη παίκτη του Μάλι και εν τέλει να δίνει τέλος στο ματς στο 89’! Έξαλλος ο τεχνικός της Τυνησίας, πήρε στο... κυνήγι τον διαιτητή από την Ζάμπια!

Σκηνές απείρου κάλους στο παιχνίδι της Τυνησίας με το Μάλι για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, με τον διαιτητή να κάνει άνω κάτω την αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα ο 42χρονος διαιτητής Τζάνι Σικάζουε από την Ζάμπια σφύριξε τη λήξη του αγώνα στο 86ο λεπτό με το σκορ στο 0-1 για το Μάλι. Ο ίδιος κατάλαβε το λάθος του και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι, όμως τα ευτράπελα είχαν και συνέχεια…

Στο αμέσως επόμενο λεπτό απέβαλε με ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα τον Τουρέ Ελ Μπιλάλ από το Μάλι, καθώς το φάουλ με το ζόρι τιμωρούνταν με κίτρινη κάρτα! Κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα έδινε αρκετά λεπτά καθυστερήσεων, καθώς στο παιχνίδι είχαν προκληθεί αρκετές καθυστερήσεις, όπως δύο διακοπές για εξέταση του VAR αλλά και cooling break, ο Σικάζουε αποφάσισε να σφυρίξει τη λήξη του αγώνα στο 89’!!!

Η ομάδα της Τυνησίας, που σε όλο αυτό το διάστημα πίεζε ασφυχτικά για το γκολ της ισοφάρισης, δεν μπορούσε να πιστέψει την απόφαση του Σικάζουε, με τον τεχνικό της ομάδας Μόντερ Κεμπάιερ να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να κυνηγάει τον διαιτητή, δείχνοντας του το ρολόι.

Για την ιστορία, το Μάλι πήρε τη νίκη με εύστοχο πέναλτι του Ιμπραΐμα Κονέ στο 48’, ενώ η Τυνησία είχε χαμένο πέναλτι με τον Καζρί στο 77’.

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν συζητήσεις από τους ανθρώπους της αφρικάνικης Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου ώστε το παιχνίδι να ξεκινήσει ξανά (!) για να παιχτούν τα λεπτά των καθυστερήσεων. Update: Αυτή ήταν τελικά και η απόφαση των διοργανωτών, ωστόσο, η ομάδα της Τυνησίας αρνήθηκε να βγει ξανά στο γήπεδο και το Μάλι πήρε εν τέλει τη νίκη με 1-0.





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.