Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 2-1: Το έφεραν… τούμπα και πήραν προβάδισμα οι Αγρινιώτες (video)

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 2-1: Το έφεραν… τούμπα και πήραν προβάδισμα οι Αγρινιώτες (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/1/2022 17:00
Ο Παναιτωλικός επικράτησε με ανατροπή (2-1) του Ολυμπιακού των πολλών αλλαγών στο Αγρίνιο και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου εν όψει της ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης». Προηγήθηκαν με Ελ Αραμπί (13’) οι «ερυθρόλευκοι», το γύρισαν με Μεντόσα (23’) και Καρέλη (60’) οι Αγρινιώτες.

Μετά το μεγάλο «διπλό» επί της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, ο Παναιτωλικός έδωσε συνέχεια στα σπουδαία αποτελέσματα, επικρατώντας με 2-1 του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι «ερυθρόλευκοι», που παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές, πήραν το προβάδισμα μόλις στο 13’ χάρη σε κοντινή προβολή του Ελ Αραμπί έπειτα από σέντρα του Βαλμπουενά. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε δέκα λεπτά μετά όταν μετά από φάση διαρκείας, το σουτ του Ντουάρτε σταμάτησε στο δοκάρι όμως στην επαναφορά ο Μεντόσα έστειλε με συρτό σουτ τη μπάλα στα δίχτυα του Κρίστινσον για το 1-1. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, καθώς στα εναπομείναντα λεπτά οι παίκτες του Ολυμπαικού δεν μπόρεσαν να βγάλουν αντίδραση και να απειλήσουν με αξιώσεις την αντίπαλη εστία.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Μαρτίνς προχώρησε σε τρεις αλλαγές ρίχνοντας στο ματς τους Λόπες, Τικίνιο και Παπασταθόπουλο αντί των Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Μπα. Οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά και «άγγιξαν» το 2-1 στο 52’ με σουτ του Τικίνιο μέσα από την περιοχή, όμως ο Ανέστης έκανε παρέμβαση και έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός απείλησε ξανά με σουτ του Τικίνιο στο 59’ το οποίο πέρασε άουτ όμως στο επόμενο λεπτό ο Παναιτωλικός έφερε τούμπα το ματς. Ο Μεντόσα έβγαλε εξαιρετική μπαλιά για τον Καρέλη, αυτός έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με εύστοχο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Επτά λεπτά μετά οι γηπεδούχοι βρήκαν ξανά δίχτυα με ένα απίθανο σουτ του Βέργου, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οριακό οφσάιντ.

Στο τελευταίο 20λεπτο ο Ολυμπιακός ανέβασε τις γραμμές του στην προσπάθεια να βρει το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο μεγάλη φτιάξη δεν έφτιαξε και ο Παναιτωλικός υπερασπίστηκε χωρίς προβλήματα το υπέρ του σκορ. Έτσι πηγαίνει με σκορ πρόκριση στη ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου και θα κριθεί το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Μπακαδήμας (83' Λούι), Μαλής, Κορνέλιους, Χουχούμης (88' Περεϊρα), Αντούνες, Μάρτενσον (62' Τσιγγάρας), Μεντόσα (84' Φλόρες), Βέργος, Ντουάρτε και Καρέλης (62' Μόρσεϊ).

Ολυμπιακός: Κρίστινσον, Μπαγκαλιάνης, Αβραάμ Παπαδόπουλος (77' Λοβέρα), Μπα (46' Σωκράτης), Καρμπόβνικ (62' Κίτσος), Ανδρούτσος, Σουρλής, Ξενιτίδης, Βαλμπουενά (46' Λόπες), Βρουσάι και Ελ Αραμπί (46' Τικίνιο).

Τα στιγμιότυπα:




Τα γκολ:








Το ακυρωθέν γκολ του Βέργου:




Οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων:




Οι δηλώσεις των προπονητών:





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.