Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας 4-0: «Πράσινο» σόου κι έφυγε για την τετράδα (video)

Παναθηναϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας 4-0: «Πράσινο» σόου κι έφυγε για την τετράδα (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
19/1/2022 18:54
Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα 4-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τα προημιτελικά Κυπέλλου κι έχει εξασφαλίσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- την πρόκριση για τους «4» της διοργάνωσης.

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τρίτη (25/1) στην έδρα της ομάδας της Θεσσαλίας και πλέον μοιάζει να έχει εξελιχθεί σε τυπική διαδικασία.

Οι «πράσινοι» ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο και σημείωσαν τέσσερα τέρματα, γεγονός που δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να πιστέψουν ότι θα μπορούσαν να πετύχουν κάτι καλό.

«Πάρτι» με γκολάρες στο πρώτο μέρος

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπήκε φουριόζα στην αναμέτρηση κι έψαξε το γρήγορο γκολ που θα έδιωχνε το άγχος. Μόλις στο 6' ο Αϊτόρ γύρισε όμορφα για τον Βιτάλ και ο Βραζιλιάνος μ' ένα άγγιγμα της μπάλας την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Οι δύο άσοι του «τριφυλλιού» συνδυάστηκαν υπέροχα και με τη συμπλήρωση του εικοσαλέπτου. Ο Ισπανός σέρβιρε ξανά στον συμπαίκτη του κι εκείνος με σουτ από τη μικρή περιοχή πέτυχε το 2-0.

Τα τέρματα που σημείωσαν οι «πράσινοι» δεν τους επέτρεψαν να χαλαρώσουν και μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου σημείωσαν ακόμα δύο. Στο 32' ο Αϊτόρ από δημιουργός έγινε σκόρερ και μετά από ασίστ του Καρλίτος πλάσαρε σωστά τον Γκέκα για το 3-0.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Καρλίτος πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς. Ο Κώτσιρας τον βρήκε με μακρινή μπαλιά και ο Ίβηρας φορ με μία θεσπέσια λόμπα διαμόρφωσε το 4-0 που ήταν και το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Έπεσε ο ρυθμός στην επανάληψη

Όπως αναμενόταν οι γηπεδούχοι έριξαν το ρυθμό τους στην επανάληψη και ο κόουτς Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε αλλαγές για να δώσει ανάσες σε κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε.

Παράλληλα οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν το σύστημά τους κι έπαιξαν με τρεις κεντρικούς αμυντικούς για να προστατέψουν τα μετόπισθεν, κάτι που κατάφεραν σε πολύ καλό βαθμό σε σχέση με το πρώτο μέρος.

Ο Παναθηναϊκός έχασε όλες κι όλες δύο ευκαιρίες με τους Καρλίτος και Ιωαννίδη, ενώ βρήκε και δύο γκολ που ακυρώθηκαν σωστά ως οφσάιντ.

Το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι Παπαπέτρου βρήκε το «τριφύλλι» να επικρατεί με 4-0 και να κάνει μεγάλο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.