Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γουέστ Χαμ: Βίντεο-σοκ δείχνει τον Κερτ Ζουμά να κακοποιεί το κατοικίδιο γατάκι του

Γουέστ Χαμ: Βίντεο-σοκ δείχνει τον Κερτ Ζουμά να κακοποιεί το κατοικίδιο γατάκι του

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/2/2022 01:38
Σοκάρει το βίντεο που δημοσίευσε η «Sun» το οποίο φαίνεται ότι δείχνει τον διεθνή Γάλλο στόπερ της Γουέστ Χαμ, Κερτ Ζουμά να κλωτσάει και να χτυπάει το κατοικίδιο γατάκι στο σπίτι του. Έξαλλοι οι οπαδοί των «Σφυριών» που ζητούν την απομάκρυνση του, κινδυνεύει με δίωξη.

Αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο της Sun που φαίνεται ότι δείχνει τον Κερτ Ζουμά να κακοποιεί το κατοικίδιο γατάκι του στο σπίτι του. Ο στόπερ της Γουέστ Χαμ απαθανατίζεται να κλωτσάει και να χτυπάει το απροστάτευτο ζώο και μάλιστα μπροστά στο παιδί του.

Το δημοσίευμα παρουσιάζει και απολογία του Γάλλου αμυντικού: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τις πράξεις μου. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τη συμπεριφορά μου, για την οποία λυπάμαι ειλικρινά. Θέλω επίσης να πω πόσο βαθιά λυπάμαι σε όποιον στεναχωρήθηκε από το βίντεο. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω όλους ότι οι δύο γάτες μας είναι απολύτως καλά και υγιείς. Αγαπιούνται από όλη μας την οικογένεια και αυτή η συμπεριφορά ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό που δε θα ξανασυμβεί».

Το βίντεο, που σύμφωνα με την “Sun» τραβήχτηκε και δημοσιεύτηκε από τον αδερφό του, Γιόαν, και δημοσιεύτηκε στο Snapchat την Κυριακή, έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις από οπαδούς της Γουέστ Χαμ που ζητούν την απομάκρυνση του.

Οι κακοποιοί ζώων αντιμετωπίζουν πλέον σκληρότερες ποινές φυλάκισης στο Ηνωμένο Βασίλειο βάσει ενός νέου νομοσχεδίου που ψηφίστηκε στο Κοινοβούλιο πέρυσι. Οι χειρότεροι παραβάτες μπορούν να τιμωρηθούν με φυλάκιση για πέντε χρόνια αντί για έξι μήνες σύμφωνα με το νομοσχέδιο για την ευημερία των ζώων.

Το σοκαριστικό βίντεο:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.