Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάλτσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου 1-1: Ο Κομάν «έσωσε» στο τέλος τους Βαυαρούς (video)

Σάλτσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου 1-1: Ο Κομάν «έσωσε» στο τέλος τους Βαυαρούς (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
17/2/2022 00:00
Η Μπάγερν Μονάχου με ένα γκολ του Κομάν στο 90' πήρε την ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Σάλτσμπουργκ και απέκτησε προβάδισμα για τη ρεβάνς του Μονάχου. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Αντάμου στο 22', είχαν ευκαιρίες για δεύτερο γκολ και στάθηκαν πάρα πολύ καλά απέναντι σε έναν θεωρητικά ανώτερο αντίπαλο.

Το παιχνίδι:


Το παιχνίδι είχε πολύ ωραίο ρυθμό από την αρχή με τη Μπάγερν να ψάχνει την πρωτοβουλία και την Σάλτσμπουργκ να «ξεδιπλώνεται» πολύ ωραία και γρήγορα στις αντεπιθέσεις. Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους Βαυαρούς στο 10' όταν ο Γκνάμπρι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και έκανε το σουτ όμως ο Κον απέκρουσε σωτήρια.

Οι γηπεδούχοι δεν φοβήθηκαν την αντίπαλο τους και σε μία υποδειγματική αντεπίθεση στο 22' άνοιξαν το σκορ. Ο Αντεγιέμι έφυγε ωραία από δεξιά, άλλαξε την μπάλα με τον Αάρονσον ο οποίος πάσαρε στον Αντάμου και αυτός με υπέροχο πλασέ νίκησε τον Ούλραϊχ.



Η Σάλτσμπουργκ πήρε ψυχολογία από αυτό το γκολ και δύο λεπτά άγγιξε το 2-0 με τον Αάρονσον όμως αυτή τη φορά ο Ούλραϊχ τον σταμάτησε. Η Μπάγερν προσπάθησε να βγει μπροστά, απείλησε με τον Σανέ στη συνέχεια αλλά δεν είχε να επιδείξει κάτι άλλο αξιόλογο.

Στην επανάληψη η Μπάγερν πήρε την πρωτοβουλία αλλά δυσκολευόταν να βρει ανοιχτούς χώρους στην αντίπαλη άμυνα. Πίεσε «ασφυκτικά» την Σάλτσμπουργκ, Σανέ και Κομάν ήταν αρκετά δραστήριοι, με τον δεύτερο να κάνει ό,τι θέλει την αντίπαλη άμυνα στο 73' αλλά τον Κον να του αρνείται και πάλι το γκολ.

Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων ήταν από τους πρωταγωνιστές στο δεύτερο μέρος στο 76' με διπλή προσπάθεια σταμάτησε τον Σανέ και στο 80' η ομάδα του «άγγιξε» το 2-0. Σε μία ακόμη αντεπίθεση ο Ούλραϊχ απέκρουσε το σουτ του Αντεγιέμι και στην επαναφορά ο Αντάμου έκανε το πλασέ αλλά ο Παβάρ απομάκρυνε σωτήρια τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.

Αφού οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να «κλειδώσουν» το παιχνίδι, ήρθε ο Κομάν στο 90' να ισοφαρίσει. Η Μπάγερν αποφάσισε να παίξε με γεμίσματα και σε ένα από αυτά του Ζίλε στο τέλος, ο Μίλερ πήρε την κεφαλιά ο Κομάν έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με ωραίο σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στις καθυστερήσεις το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και η Μπάγερν έχει πλέον το προβάδισμα για την πρόκριση απέναντι σε μία Σάλτσμπουργκ που έδειξε πολύ καλά στοιχεία.



Σάλτσμπουργκ (Ματίας Γιάισλε): Κον, Κρίστενσεν, Σολέ, Βόμπερ, Ούλμερ, Καπάλντο, Καμαρά, Ζάιβαλντ (81’ Σούτσιτς), Άαρονσον, Όκαφορ (11’ Αντάμου), Αντεγιέμι (87΄ Κιέργκααρντ)

Μπάγερν (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Ούλραϊχ, Παβάρ, Ζίλε, Ερναντέζ, Γκνάμπρι (78’ Τσούπο-Μοτίνγκ), Κίμιχ, Τολισό (81’ Ζάμπιτσερ), Κομάν, Μίλερ, Σανέ, Λεβαντόφσκι


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.