Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τζιούμπα σε Μικολένκο: «Δεν μας προσβάλουν αυτοί που κάθονται στις επαύλεις τους στην Αγγλία»

Τζιούμπα σε Μικολένκο: «Δεν μας προσβάλουν αυτοί που κάθονται στις επαύλεις τους στην Αγγλία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2022 19:38
Ο αρχηγός της Εθνικής Ρωσίας, Αρτέμ Τζιούμπα πήρε θέση για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες και άφησε αιχμές κατά του Μικολένκο.

Μία ημέρα μετά το ξέσπασμα του Ουκρανού αμυντικού της Έβερτον, Βιτάλι Μικολένκο κατά του Αρτέμ Τζιούμπα για την σιωπή αυτών και των συμπαικτών του στην Εθνική Ρωσίας όσον αφορά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ο φορ της Ζενίτ τοποθετήθηκε για τα τελευταία γεγονότα.

Ο Τζιούμπα τόνισε ότι καταδικάζει κάθε μορφή πολέμου, δήλωσε ότι είναι περήφανος που είναι Ρώσος και έκανε λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά, τονίζοντας ότι η αρχή να διαχωρίζεται ο αθλητισμός από την πολιτική ξεχνιέται, όταν έχει να κάνει με τη Ρωσία.

Ο ίδιος απάντησε και στον Μικολένκο λέγοντας: «Και σε κάποιους συναδέλφους στο μαγαζί που κάθονται στις επαύλεις τους στην Αγγλία και λένε άσχημα πράγματα: Αυτό δεν μπορεί να μας προσβάλει, τα καταλαβαίνουμε όλα».

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

Μέχρι πρόσφατα δεν ήθελα να μιλήσω για τα γεγονότα στην Ουκρανία. Δεν ήθελα όχι γιατί φοβάμαι αλλά διότι δεν είμαι ειδικός στα πολιτικά. Ποτέ δεν εμπλάκηκα και δεν είχα πρόθεση (με εξαίρεση έναν μεγάλο αριθμό πολιτικών επιστημόνων και ιολόγων που πρόσφατα εμφανίστηκαν στο ίντερνετ). Όμως όπως όλοι, έχω τη δική μου άποψη. Επειδή με ελκύει αυτό το θέμα από όλες τις πλευρές, θα το εκφράσω.

Ο πόλεμος είναι τρομακτικός. Όμως είμαι σοκαρισμένος από την ανθρώπινη επιθετικότητα και το μίσος, που κάθε ημέρα αποκτά υπερβατικές διαστάσεις.

Είμαι κατά των διακρίσεων λόγω εθνικότητας. Δεν ντρέπομαι που είμαι Ρώσος. Είμαι περήφανος που είμαι Ρώσος. Και δεν καταλαβαίνω γιατί οι αθλητές πρέπει να υποφέρουν τώρα.

Είμαι κατά των δύο σταθμών. Γιατί μπορεί κανείς να κάνει τα πάντα, αλλά εμείς κρεμάμε όλα τα σκυλιά. Γιατί όλοι φωνάζουν πάντα για τον αθλητισμό να μείνει εκτός πολιτικής, αλλά με την πρώτη ευκαιρία, όταν πρόκειται για τη Ρωσία, αυτή η αρχή ξεχνιέται εντελώς;

Και πάλι, ο πόλεμος είναι τρομακτικός. Σε τέτοιες αγχωτικές καταστάσεις, οι άνθρωποι δείχνουν την ουσία τους, μερικές φορές αρνητική. Πόσος θυμός, βρωμιά και χολή έχει ξεχυθεί τώρα σ’ όλους τους Ρώσους, ανεξαρτήτως θέσης και επαγγέλματος. Τόσοι χιλιάδες άνθρωποι που γράφουν προσβολές και απειλές- μπείτε στη σειρά!

Είναι διπλά περίεργο να ακούς όλα αυτά από ανθρώπους στους οποίους η Ρωσία έχει δώσει πάρα πολλά στη ζωή τους. Όλα αυτά δημιουργούν περισσότερη αρνητικότητα. Ο πόλεμος θα τελειώσει, αλλά οι ανθρώπινες σχέσεις θα παραμείνουν. Και θα είναι αδύνατον να γυρίσουν πίσω. Να το θυμάστε.

Υ.Σ. Και σε κάποιους συναδέλφους στο μαγαζί που κάθονται στις επαύλεις τους στην Αγγλία και λένε άσχημα πράγματα: Αυτό δεν μας προσβάλλουν αυτά, τα καταλαβαίνουμε όλα. Ειρήνη και καλοσύνη σε όλους»

#Είμαι πατριώτης της χώρας μου #Μην εμπλέκονται τα αθλητικά με την πολιτική

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.