Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin Fans Final* με €75.000 μετρητά συνολικά και 5 διπλά εισιτήρια για τον τελικό του Europa League!

bwin Fans Final* με €75.000 μετρητά συνολικά και 5 διπλά εισιτήρια για τον τελικό του Europa League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/3/2022 14:11
Το bwin Fans Finalέρχεται δυναμικά στην bwin! Σας στέλνει στις VIP θέσεις του «Ramón Sánchez Pizjuán», για τον τελικό του Europa League, σας δίνει φανέλα βασικού για μία μοναδική εμπειρία ζωής και παράλληλα μοιράζει 75.000 ευρώ σε μετρητά συνολικά! Το πιο σημαντικό; Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

bwin Fans Final*:€75.000 μετρητά συνολικά κι ένα VIP ταξίδι για τον τελικό του Europa
League στη Σεβίλλη! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις


Πόσες και πόσες φορές έχεις φανταστεί να δεις liveτον τελικό του Europa League; Πόσες ακόμα να βρίσκεσαι στην καλύτερη θέση του γηπέδου; Πλέον όχι μόνο μπορείς να κάνεις πράξη το όνειρο σου, αλλά να το πας και σε άλλο επίπεδο!Με το bwin Fans Final* ετοιμάζεις βαλίτσες για τον τελικό του Europa League στη Σεβίλλη!
|21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις


Η δράση στο Europa League κορυφώνεται με τις νοκ άουτ αναμετρήσεις. Πλέον «μετράμε» αντίστροφα προς το μεγάλο φινάλε και της φετινής διοργάνωσης, που θα φιλοξενηθεί στην «μαγευτική» πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας. Η Σεβίλλη θεωρείται η καλλιτεχνική και πολιτιστική πρωτεύουσα της νότιας Ισπανίας, εκεί όπου θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός του EuropaLeague και θα «κορυφαία» μία ανεπανάληπτη ποδοσφαιρική εμπειρία! Οι σωστές προβλέψεις και 75.000 ευρώ μετρητά συνολικά, συνθέτουν μία μοναδική… πορεία που έχει τελική της κατάληξη την απόλυτη εμπειρία! Πέντε διπλέςVIPεισιτήρια στο ιστορικό γήπεδο της Σεβίλλης, «Ramón Sánchez Pizjuán», για τον τελικό του Europa League, «αναζητούν» τους κατόχους τους. Τα ωραία όμως δεν σταματούν εδώ. Την επόμενη ημέρα του τελικού, οι πρωταγωνιστές στον αγωνιστικό χώρο γίνεστε εσείς. Κι αυτό γιατί στα αποδυτήρια του γηπέδου, θα σας περιμένει μία φανέλα με το όνομα σας, για να πατήσετε το γρασίδι του γηπέδου και να παίξετε ποδόσφαιρο, εκεί που πριν λίγες ώρες δύο ομάδες διεκδικούσαν το βαρύτιμο τρόπαιο του νικητή του Europa League!

bwin Fans Final* κι έφυγες για τον τελικό του Europa League με VIP ταξίδι! |21+ *Ισχύουν
όροι και προϋποθέσεις


21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι |*Ισχύουν όροι προϋποθέσεις | Η συμμετοχή είναι δωρεάν