Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόνφερενς Λιγκ: Με το ένα πόδι στα προημιτελικά Ρόμα, Φέγενορντ, προσέφεραν θέαμα Αϊντχόφεν και Κοπεγχάγη (video)

Κόνφερενς Λιγκ: Με το ένα πόδι στα προημιτελικά Ρόμα, Φέγενορντ, προσέφεραν θέαμα Αϊντχόφεν και Κοπεγχάγη (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
11/3/2022 00:22
Στα πρώτα παιχνίδια της βραδιάς για την διοργάνωση είχαμε «καθαρές» νίκες. Η Ρόμα επικράτησε με 1-0 της Φίτεσε εκτός έδρας, την ώρα που Φέγενορντ και Σπάρτα Πράγας με τις νίκες τους απέναντι σε Παρτιζάν (5-2) και ΛΑΣΚ Λίντσερ (4-1) μπορούν να θεωρούν ήδη τους εαυτούς της στην επόμενη φάση.

Στο πιο εντυπωσιακό παιχνίδι της βραδιάς Αϊντχόφεν και Κοπεγχάγη ήρθαν ισόπαλες στην Ολλανδία με 4-4, τη στιγμή που η Λέστερ με το 2-0 απέναντι στη Ρεν έχει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η Μπόντο/Γκλιμτ συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία καθώς επικράτησε και της Άλκμααρ με 2-1 ενώ με το ίδιο σκορ κέρδισε και η Μαρσέιγ την Βασιλεία.

Η Ρόμα με ένα γκολ του Σέρτζιο Ολιβέιρα στο πρώτο ημίχρονο πέρασε με το διπλό από την έδρα της Φίτεσε και απέκτησε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.



Αυτή που μπορεί να κάνει ήδη σχέδια για τα προημιτελικά είναι η Φέγενορντ καθώς επικράτησε με 5-2 της Παρτιζάν στο Βελιγράδι πετυχαίνοντας μάλιστα τα τέσσερα γκολ της στο δεύτερο ημίχρονο.

Ξεκάθαρο προβάδισμα απέκτησε και η Σπάρτα Πράγας καθώς «φιλοδώρησε» με τέσσερα τέρματα την ΛΑΣΚ Λίντσερ στην Τσεχία και με το 4-1 δύσκολα θα συναντήσει προβλήματα στη ρεβάνς.





Αϊντχόφεν και Κοπεγχάγη προσέφεραν θέαμα και οκτώ γκολ στο κοινό. Οι Δανοί βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 3-1 και 4-3 όμως οι Ολλανδοί έδειξαν αντίδραση και τα πάντα είναι ανοικτά στη ρεβάνς.



Η Λέστερ με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο έκανε το 2-0 απέναντι στη Ρεν και είναι με το μισό πόδι στην επόμενη φάση. Η Μπόντο/Γκλιμτ με ένα πέναλτι στο 90+1' επικράτησε της Άλκμααρ, τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Ευρώπη και αποτελεί ίσως την έκπληξη της διοργάνωσης.





Η Μαρσέιγ με δύο γκολ του Μίλικ έμοιαζε το απόλυτο αφεντικό απέναντι στη Βασιλεία η οποία όμως κατάφερε να μειώσει το σκορ και το 2-1 δίνει νέο ενδιαφέρον στον επαναληπτικό.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.