Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στο Golden 21 του Pamestoixima.gr δεν επιλέγουν άλλοι για σένα! Εσύ αποφασίζεις!

Στο Golden 21 του Pamestoixima.gr δεν επιλέγουν άλλοι για σένα! Εσύ αποφασίζεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/3/2022 12:12
Με το Golden 21, το παιχνίδι σου αποκτά άλλη αξία στο Pamestoixima.gr! Μπορείς να μπεις στο Pamestoixima.gr, να επιλέξεις 7 αγώνες με άθροισμα 21 γκολ και κερδίζεις golden χρηματικά έπαθλα: τουλάχιστον 21.000 ευρώ εγγυημένα* κάθε εβδομάδα! Ο διαγωνισμός Golden 21 στο Pamestoixima.gr είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

Την προηγούμενη εβδομάδα, 2.252 παίκτες του Pamestoixima.gr βρήκαν ακριβώς 21 γκολ και μοιράστηκαν το έπαθλο των 21.000 ευρώ, ενώ 4.234 ακόμα παίκτες πήραν μια προσφορά* επειδή έχασαν στο… Παρά 1 (με 20 ή 22 γκολ).Από εκεί και πέρα, η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται σε όλη την Ευρώπη. Στο πλαίσιο της La Liga, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Κάντιθ, σε μια αναμέτρηση που ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr, με 0% γκανιότα**, πολλά special bets για παίκτες, κόρνερ, κάρτες κλπ, όπως και Live Streaming*, κάτι που συμβαίνει με όλες τις αναμετρήσεις του ισπανικού πρωταθλήματος!

Επίσης, γι' ακόμα μια ημέρα είναι διαθέσιμα ειδικά στοιχήματα σε σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr. Ορισμένες από τις ενισχυμένες αποδόσεις
της Παρασκευής (11/03):
  • Καμπούρ - Άγιαξ: 2/2 και G/G (3.50)
  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Κάντιθ: 1/1 και G/G (6.50)

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά στο Pamestoixima.gr!

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του
αγώνα. «21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕ.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ
ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».