Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Conference League: Πάλι την έκπληξη η Μπόντο, ισοπαλία για Λέστερ αλλά και Φέγενορντ (video)

Conference League: Πάλι την έκπληξη η Μπόντο, ισοπαλία για Λέστερ αλλά και Φέγενορντ (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
8/4/2022 00:14
Ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι προημιτελικοί του Conference League με τις Μαρσέιγ και Μπόντο/Γκλιμτ να είναι κερδίζουν στο γήπεδο τους ΠΑΟΚ και Ρόμα αντίστοιχα, ενώ τα άλλα δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε καλά στο «Βελοντρόμ» αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 2-1 και πλέον θα «κυνηγήσει» στη ρεβάνς της Τούμπας την ερχόμενη Πέμπτη την ανατροπή.

Η Μπόντο/Γκλιμτ έκανε για άλλη μία φορά την έκπληξη, επικράτησε με 2-1 της Ρόμα και με την εικόνα που έχει δείξει απέκτησε μεγάλες ελπίδες για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Φέγενορντ σε ένα παιχνίδι με αρκετές διακυμάνσεις ήρθε ισόπαλη με 3-3 απέναντι στην αξιόμαχη Σλάβια Πράγας και τα πάντα θα κριθούν στην Τσεχία.

Στο μοναδικό παιχνίδι της βραδιάς στο οποίο δεν σημειώθηκε γκολ, Λέστερ και Αϊντχόφεν έμειναν στο 0-0 στην Αγγλία και άφησαν ορθάνοιχτους λογαριασμούς για τη ρεβάνς.

Ωραίος ρυθμός, έξι γκολ και ανατροπές

Σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια της βραδιάς η Σλάβια Πράγας στάθηκε όρθια στο Ρότερνταμ με ένα γκολ του Τραορέ στις καθυστερήσεις πήρε την ισοπαλία (3-3) και θα διεκδικήσει την πρόκριση στην Τσεχία.

Οι Ολλανδοί άνοιξαν το σκορ στο 10' με ωραίο γκολ στην αντεπίθεση του Σινιστέρα όμως οι Τσέχοι είχαν απάντηση και ισοφάρισαν κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Ολαγίνκα στο 41'. Οι γηπεδούχοι άξιζαν άλλο ένα γκολ στο πρώτο μέρος αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα με κοντινό σουτ του Σορ στο 67' όμως επτά λεπτά μετά ο Σένεσι με το στήθος έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν, ο Κοκτσού με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-2 στο 86' αλλά στην τελευταία φάση του παιχνιδιού η άμυνα της Φέγενορντ δεν μπόρεσε να διώξει και μετά από κόντρες ο Τραορέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-3



Της έχει πάρει τον αέρα

Η Μπόντο/Γκλιμτ για άλλη μία φορά φέτος έκανε την έκπληξη απέναντι στη Ρόμα, πήρε τη νίκη με 2-1 και πλέον έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης. Οι Νορβηγοί έμειναν αήττητοι για 3ο σερί παιχνίδι απέναντι στο σύνολο του Μουρίνιο το οποίο καλείται να κάνει την ανατροπή στη Ρώμη.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο με λίγες καλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 43' χάρη σε ωραία ομαδική συνεργασία αλλά και ένα δυνατό σουτ του Πελεγκρίνι που δεν άφησε αντίδραση στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έγιναν σαφώς πιο απειλητικοί και έφτασαν στην ισοφάριση στο 52'. Ο Σάλτνες έπιασε ένα αδύναμο σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Ρουί Πατρίσιο και κατέληξε στα δίχτυα της Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» προσπάθησαν να αντιδράσουν, είδαν δύο γκολ να τους ακυρώνονται ως οφσάιντ όμως από μία στημένη φάση στο 89' η Μπόντο βρήκε το γκολ με τον Βέτλεσεσν και πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη.



Όλα στο μηδέν, φωνές για τη διαιτησία οι Ολλανδοί

Λέστερ και Αϊντχόφεν δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες για ένα θεαματικό παιχνίδι και έμειναν στο 0-0. Σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές ευκαιρίες, οι Ολλανδοί είχαν μία πολύ καλή στιγμή με τον Γκέτσε στο 2' και στο 20' ο Ιχεανάτσο αστόχησε από πλεονεκτική θέση για το 1-0.

Οι Άγγλοι «άγγιξαν» το 1-0 στο 44' αλλά το σουτ του Μάντισον τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας αλλά στο 52' ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε καθαρό πέναλτι υπέρ της ΑΪντχόφεν. Ως το τέλος δεν άλλαξε κάτι άλλο με τις δύο ομάδες να αφήνουν ορθάνοιχτους λογαριασμούς για τον επαναληπτικό.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.