Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Η ΑΕΚ θέλει να «χτίσει» γύρω από τον Κριχόβιακ» δηλωσε ο προπονητής της Εθνικής Πολωνίας

«Η ΑΕΚ θέλει να «χτίσει» γύρω από τον Κριχόβιακ» δηλωσε ο προπονητής της Εθνικής Πολωνίας

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
14/4/2022 16:15
Στην πιθανότητες να παραμείνει στην ΑΕΚ, ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του σε πολωνικά Μέσα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πολωνίας, Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς, ο οποίος αποκαλυψε τις προθέσεις της Ένωσης πάνω στο ζήτημα.

Συγκεκριμένα μίλησε για την συνάντηση που είχε με τον Σιμάνσκι και τον Κριχόβιακ, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Παναγιώτη Κονέ, στο πλαίσιο ταξιδιού που έκανε στην Ελλάδα, μεταφέροντας της επιθυμία των «κιγτρινόμαυρων» να κρατησουν τον παόικτη, ο οποίος πολύ δύσκολα θα επιστρέψει στην Κρασνοντάρ, όπως σημειώνουν και πολλά ρωσικά δημοσιεύματα.

«Μίλησα με τους παίκτες, αλλά και με τον προπονητή, τον πρόεδρο της ΑΕΚ, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή Παναγιώτη Κονέ, τον οποίο θυμάμαι από το πέρασμά του από τη Serie A με τη Μπολόνια:. Η ΑΕΚ θέλει να χτίσει την ομάδα γύρω από τον Κριχόβιακ. Θέλουν πολύ να τον κρατήσουν περισσότερο, όχι μόνο ως το τέλος της σεζόν. Τώρα ο «Κρίχα» πρέπει να πάρει αποφάσεις. Θα έχει μεγάλες προοπτικές στην Αθήνα σίγουρα. Η ΑΕΚ θα μπει στο νέο της γήπεδο τον Αύγουστο. Θα έχει τις πιο ωραίες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα». ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μίχνιεβιτς, που ξεναγήθηκε μάλιστα στις προπονητιοκές εγκαταστάσεις της ομάδας αλλά και στο υπό κατασκευή γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όσον αφορά τώρα τα αγωνιστικά νέα ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Δευτέρα (18/4) για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ προπονήθηκε σήμερα με τον Ανσαριφάρντ να βγάζει μέρος του προγράμματος και τον Στάνκοβιτς να γυμνάζεται ξανά ατομικά ακολουθώντας και θεραπεία, όπως εξάλλου συνέβη και με τ ον Τάνκοβιτς, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.