Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Δημιουργήσαμε 5-6 μεγάλες ευκαιρίες, κάναμε ένα λάθος και σκόραραν» (video)

Λουτσέσκου: «Δημιουργήσαμε 5-6 μεγάλες ευκαιρίες, κάναμε ένα λάθος και σκόραραν» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2022 01:56
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του παρά τον αποκλεισμό από την Μαρσέιγ, στάθηκε στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα αλλά και το γεγονός πως οι Μασσαλοί εκμεταλλεύτηκαν το ένα λάθος που έκανε ο ΠΑΟΚ και το απέδωσε στην ευρωπαϊκή εμπειρία τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Μαρσέιγ (0-1):

«Τι να πω μετά από τέτοιο παιχνίδι. Παίζοντας με έναν δυνατό αντίπαλο που εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος μας και σκόραρε. Δεν θυμάμαι άλλη ευκαιρία από αυτούς. Την ίδια ώρα, εμείς κάναμε πέντε-έξι μεγάλες ευκαιρίες που τις απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ. Πιθανότατα αυτό σημαίνει εμπειρία σε αυτό το επίπεδο. Ξέρουν πως να εκμεταλλευτούν ένα λάθος και να προκριθούν από τέτοιες περιστάσεις. Είναι μια μεγάλη εμπειρία για εμάς. Το ταξίδι στην Ευρώπη διήρκησε μεγάλη περίοδο και οι παίκτες ξεπέρασαν τα όρια τους, παίζοντας κάθε τρεις μέρες. Ήταν ικανοί να κυριαρχήσουν απέναντι σε έναν αντίπαλο σαν την Μαρσέιγ, που είναι 2η στην Γαλλία σε ένα πρωτάθλημα με Μέσι, Εμπαπέ, Νεϊμάρ και όλους τους άλλους αστέρες».

Για τα συνθήματα του ΠΑΟΚ για τον Λουτσέσκου και το ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην 15η θέση χάρη στον ΠΑΟΚ: «Όχι μόνο χάρη στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ απλώς προχώρησε περισσότερο από τον Ολυμπιακό. Οι οπαδοί είναι περήφανοι για την ομάδα, τον τρόπο που έπαιξε, τη θέληση, την αποφασιστικότητα και το καλό ποδόσφαιρο που απέδωσε»


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.