Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πανευτυχής ο Μαρτίνς για τον 3ο σερί τίτλο - «Όλοι θα ήθελαν να ειναι στη θέση του Ολυμπιακού τώρα»

Πανευτυχής ο Μαρτίνς για τον 3ο σερί τίτλο - «Όλοι θα ήθελαν να ειναι στη θέση του Ολυμπιακού τώρα»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
4/5/2022 22:36
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, εξέφρασε τη χαρά του για την μαθηματική εξασφάλιση του 47ου πρωταθλήματος, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-1 ποζάροντας στην κάμερα και δείχνοντας τρία δάχτυλα, αφού τόσα είναι τα σερί πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει όντας στο «τιμόνι» των «ερυθρόλευκων».

Ο Πορτογάλος τεχνικός αφιέρωσε τον τίτλο στο ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ τόνισε πως όλοι θα ήθελαν να είναι στη θέση του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή, αφού δικαιώθηκαν οι κόποι μίας σεζόν με μεγάλα «σκαμπανεβασματα», όπως παραδέχθηκε.

Ο Μαρτίνς δήλωσε συγκεκριμένα μετά τη λήξη του ματς: «Πραγματικά δεν υπάρχει αμφιβολία για το ότι είμαστε δίκαιοι πρωταθλητές. Ήταν μια δύσκολη σεζόν για μας, με σκαμπανεβάσματα, όμως πάντα πιστεύαμε ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Είμαστε ευτυχισμένοι που γιορτάζουμε για τον τίτλο.
Τον αφιερώνουμε στον πρόεδρο που πάντα μας υποστηρίζει, ευχαριστώ το επιτελείο μου που, που τα μέλη του αποτελούν με αυταπάρνηση τους πυλώνες της ομάδας μας.

Είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε εδώ, απέναντι στον πιο βασικό μας αντίπαλο, κάναμε επίδειξη ισχύος απέναντι στον άμεσο συνδιεκδικητή του τίτλου. Ήταν ματς-κλειδί για μας, όλοι θα ήθελαν να είναι στη θέση του Ολυμπιακού τώρα. Στα επόμενα ματς θα δούμε αλλαγές, είναι ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες όπως ο Φαντιγκά, ο Κίτσος, ο Σουρλής και ο Τζολάκης».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.